10. kolo
01.11.2021 21:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Hwang Hee-chan (© AFP)

Wolves přehráli Everton a přiblížili se pohárům

Už popáté v řadě nenašel přemožitele Wolverhampton, který si na domácí půdě poradil s tabulkovým konkurentem Evertonem. Do dvougólového vedení ho dostali Kilman s Jiménezem, na konečných 2:1 pak snižoval Iwobi.

První větší příležitost měli domácí v desáté minutě. Po rohovém kopu napálil odražený míč nebezpečně Neves, následné dorážce z krkolomné pozice nedokázal dát Coady dostatečnou razanci. Zanedlouho po Moutinhově pasu zajímavě střílel Trincão, Pickford vyrazil na roh. Po něm sice Hwang dokázal dostat míč do sítě, avšak po poradě s videem byla tato branka pro ofsajd odvolána.

V osmadvacáté minutě už se !Vlci" dočkali. Od rohového praporku odcentroval Ait Nouri, nejvýše přitom vyšplhal Max Kilman, od jehož hlavy a následně od země se balón odrazil za Pickfordova záda. Jen o několik desítek sekund později předvedl obrovské zaváhání Godfrey, který vyslal do úniku Raúla Jiméneze. Ten si s nastalou situací poradil zkušeně, když vybíhajícího brankáře přeloboval.

Hosté se mohli před přestávkou klidně i dotáhnout. Po Saïssově šanci ale Gray spálil tutovou příležitost, z výborné pozice po Iwobiho pasu pak Holgate přestřelil poloodkrytou branku. Po návratu ze šaten zase zaváhal domácí gólman Sá, který ale svou špatnou přihrávku napravil a Richarlisonovi na poslední chvíli zhatil zakončení. Na opačném konci hřiště Semedo odcentroval na Jiméneze, jenž hlavičkoval do tyče.

Po třech čtvrtinách utkání se Toffees dočkali vyrovnání. Holgatovu střelu z dálky sice Coady zablokoval, ale jen k Alexi Iwobimu, jehož tvrdá rána skončila v bráně. Bleskově mohl vrátit Wolves dvougólové vedení Trincão, zblízka však zamířil vedle. Ovšem jelikož v závěru Sá vytáhl Gordonovu hlavičku, radovali se domácí z vítězství a posunu na sedmé místo.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele