35. kolo
30.04.2022 16:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Jack Cork (© AFP)

Burnley vybojovalo důležitou výhru ve Watfordu

Watford prohrál v domácím utkání 35. kola Premier League s Burnley 1:2. Domácí sice šli po vlastní brance Tarkowskiho, ale hosté v posledních deseti minutách zásluhou Corka a Brownhilla skóre otočili.

Rohový kop domácích v osmé minutě sice úspěch nepřinesl, jenže míč poté do pokutového území vrátil Femenía, centr propadl až na zadní tyč k Juraji Kuckovi, který jej napálil do břevna, od kterého se však odrazil do vracejícího se Jamese Tarkowskiho, který si balon smolně srazil do vlastní brány.

Tři minuty prošel Taylorovi po nedorozumění míč mezi nohama a do zakončení se znovu dostal Juraj Kucka. Jeho ránu z malého vápna však srazil kolenem Tarkowski, který tak částečně napravil svůj vlastní gól.

Ve 27. minutě mělo Burnley zahrávat penaltu, ale videorozhodčí ji nakonec zrušil. McNeil skončil na zemi po zákroku Sissoka, VAR však odhalil, že k zákroku došlo mimo pokutové území, a tak dostali hosté k dispozici pouze přímý kop, který ale nevyužili.

Po přestávce málem bylo srovnáno. Lennon si navedl míč na střelu a zhruba z úrovně penaltového puntíku vyslal tvrdou ránu po zemi, pro kterou se musel natáhnout Forster a konečky prstů ji dokázal vyrazit.

V 83. minutě dostali domácí studenou sprchu. Taylor poslal z levé strany do vápna prudký centr, do jehož cesty se vřítil Jack Cork a hlavou jej umístil pod horní tyčku. Za tři minuty bylo pro Watford ještě hůř, protože hosté dali druhou branku. Na hranici pokutového území se nejlépe zorientoval Matěj Vydra, který míč přiklepl pro Joshe Brownhilla, který placírkou poslal míč podél gólmana do sítě, čímž Watfordu zajistil sestup.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Záleží na tom, jestli má pokladník hostujícího celku nějaký volný financ. Dle bookmakera sázkové kanceláře Tipsport je nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi dorazily později. Ono sehnat částku,za kterou je možné zahrát divadlo není otázka puldruhé minuty.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele