31. kolo
02.04.2022 16:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Elland Road, Leeds

Reportáž

James Ward-Prowse (© AFP)

Leeds si se Southamptonem rozdělily po bodu

Leeds United remizoval se Southamptonem v duelu 31. kola Premier League 1:1. Domácí poslal do vedení v první půli Jack Harrison, za hosty po přestávce vyrovnal James Ward-Prowse.

V páté minutě domácí nastřelovali soupeře, co to šlo. Nejprve se do zakončení dostal James, který však trefil jen obránce před sebou, to samé se o pár vteřin později stalo Klichovi. Ten se k balonu dostal ještě jednou, tentokrát už nemířil mezi tři tyče. Ve 21. minutě se domácí zásluhou Harrisonovy hlavičky dostali do vedení, jenže branku nakonec odvolal VAR, který objevil Cooperův faul v předchozím hlavičkovém souboji.

Leeds pokračoval v útočení a ve 29. minutě už Jack Harrison vstřelil regulérní gól. Raphinhův centr ze strany totiž Forster vyrazil jen na kopačku Harrisona, který už balon jen pohodlně doklepl do brány. Ve 34. mohl vyrovnal Che Adams. Po dlouhém autu se míče ujal Romeu, který poslal přesný centr do pokutového území, kde se do zakončení dostal Adams, jehož pokus však vykopl Meslier na roh.

Ve 49. minutě se hosté dočkali vyrovnání. Saints dostali možnost přímého kopu z nepříjemné vzdálenosti a míče se ujal James Ward-Prowse. Ten balon poslal velmi přesnou ránou do levého horního růžku za záda Meslira. Domácí se v závěru ještě dožadovali penalty poté, co ve vápně padl k zemi Gelhardt, ale sudí hru nechal pokračovat dál.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele