25. kolo
13.02.2022 15:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Fabinho (© AFP)

Liverpool veze z Burnley tři body

Burnley prohrálo v utkání 25. kola Premier League s Liverpoolem 0:1. O vítězství Reds rozhodl v prvním poločase Fabinho.

Ve 21. minutě měl solidní šanci Keïta, který vyslal tvrdou ránu z větší vzdálenosti. Míč se navíc svezl po kluzkém povrchu a Pope měl co dělat, aby balon vyškrábl aspoň na rohový kop.

Ještě větší příležitost přišla ve 29. minutě. Alexander-Arnold poslal z přímého kopu parádní centr za obranu Burnley přesně na Sadia Maného, který však z voleje z velké blízkosti trefil jen hruď gólmana Popea. Dorážku pak nasměroval těsně vedle.

O dvě minuty později se ozvali i domácí, na kolmou přihrávku z pravé strany si naběhl Jay Rodriguez, který střílel šajtlí bez přípravy a minul zhruba o metr.

Ve 40. minutě prodloužil rohový kop hostí z levé strany hlavou Mané, balon se dostal do skrumáže před brankou, a nakonec byl nejdůraznější záložník Reds Fabinho, který nadvakrát dostal míč do sítě.

Liverpool mohl výhru potvrdit v 87. minutě, když McNeil odpadl ze souboje s Mohamedem Salahem, ten po krátkém driblinku poslal balon na úplně volného Jotu do vápna, jenže portugalský sniper střílel z první a netrefil se mezi tři tyče. Mrzet ho to nakonec nemuselo, Reds vedení udrželi a dál stíhají suverénní Citizens.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Shuriken_YNWA

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele