27. kolo
26.02.2022 16:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Ollie Watkins (© AFP)

Aston Villa si veze tři body z Brightonu

Vítězstvím hostující Aston Villy 2:0 skončil zápas 27. kola Premier League v Brightonu. Hosté vyhráli díky gólům Matthewa Cashe a Ollieho Watkinse.

Start duelu byl opožděn o půl hodiny, jelikož oba celky uvízly v dopravních zácpách. Nakonec to však nebylo tak hrozné, jak to zpočátku vypadalo.

Villans se dostali vedení v 17. minutě. Asistenci si může připsat domácí Alexis Mac Allister, který balon z vápna odkopl tak smolně, že si jej našel Matthew Cash, jehož střela s pomocí tyče skončila v síti.

V 50. minutě to mohlo být o dva góly. Philippe Coutinho totiž kopl přímý kop téměř dokonale. K úplné dokonalosti chyběl jen gól, kterému skvělým zákrokem zamezil gólman Robert Sánchez, který se natáhl, seč mu síly stačily.

Hosté tak podruhé skórovali až v 68. minutě. Tyrone Mings našel přesným centrem na levé straně rozběhnutého Ollieho Watkinse, který si obhodil posledního obránce a střelou podél vyběhnutého gólmana upravil skóre do konečného stavu, jelikož už se pak ani jeden tým do šance nedostal.

Seagulls se však stále drží i přes porážku na velmi solidní desáté příčce a na boje o záchranu zatím určitě myslet nemusí. Villa se pod trenérem Gerradem zvedá, momentálně je však stále až dvanáctá a určitě by ráda pomýšlela i na vyšší pozice.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele