18. kolo
19.05.2022 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Emiliano Buendía (© AFP)

Burnley získalo bod ve Villa Parku

Aston Villa remizovala v dohrávce osmnáctého kola Premier League s Burney 1:1. Hosty poslal do vedení z penalty Ashley Barnes, za domácí poté vyrovnal Emiliano Buendía.

V sedmnácté minutě měli solidní šanci Villans. John McGinn levačkou krásně zatočil míč do vzdálenějšího horního rohu brány a Pope vytáhl excelentní zásah, balón tečoval pravou rukou mimo svou svatyni. O čtvrt hodiny později byli v akci stejní dva aktéři. McGinn si zpracoval na pravé straně balón a před hranicí vápna jej napálil směrem pod břevno, Pope ale předvedl další excelentní zásah a levou rukou balón vytěsnil.

Na konci prvního poločasu byl jasně faulován ve vápně Mawel Cornet a penalty se ujal Barnes, který poslal svou tvrdou ránu pravačkou ze svého pohledu do levého dolního rohu brány, domácí gólman skočil opačným směrem. Vedení hostů trvalo ve druhé půli, ale je tři minuty. Buendía si naběhl na pas do pokutového území a střelou z voleje se štěstím překonal gólmana hostů, který si na míč sice sáhl, ale ten mu proklouzl za brankovou čáru.

V úplném závěru ještě hostům zkomplikovala život červená karta. Matthew Lowton zajel skluzem do Caluma Chamberse a hlavní arbitr jej ihned poslal předčasně do sprch. Domácí však během nastaveného času už přesilu nevyužili.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šifra-A. Villo, jednou a dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Host nemá prostředky na divadlo????

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele