13. kolo
15.12.2020 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Cenné body pro West Brom. Z Etihadu veze remízu

Další ztrátu má za sebou Manchester City. Ten na domácím hřišti nedokázal zdolat utrápený West Bromwich, s nímž remizoval 1:1. Po Gündoğanově trefě sice vedl, avšak vlastenec Diase znamenal ještě před přestávkou vyrovnání.

Hosté vstoupili do utkání velmi aktivně a už v osmé minutě se dostali do velké šance. Po Gallagherově přihrávce pálil z úrovně penalty Grant, na nějž si počíhal Ederson. Přesto se jako první prosadili Citizens, a to po půlhodině. Po pravé straně pronikl do vápna Sterling, jenž následně předložil Ilkayi Gündoganovi, který z první zakončil přesně na vzdálenější tyč.

Bleskově mohl vyrovnat Gallagher, Ederson jeho skákavou střelu vytáhl horko těžko konečky prstů. Na opačném konci hřiště se do míče pořádně opřel Cancelo, jehož pumelice nadělala Johnstoneovi velkou práci. Pár minut před odchodem do šaten přišlo vyrovnání. Po krkolomné situaci zakončoval z hranice velkého vápna z otočky Ajayi, jehož ránu Rúben Dias srazil do protipohybu gólmana.

Druhá polovina utkání už byla naprosto v režii bledě modrých, tedy alespoň herně. V její úvodní čtvrthodině hlavičkoval těsně nad břevno Jesus, vzápětí Johnstone bravurně vyběhl proti Sterlingovi vracejícímu míč před bránu. Další pokusy měli na svědomí středopolaři De Bruyne s Rodrim. První jmenovaný si narazil o Sterlinga a prověřil Johnstonea, ten druhý zamířil příliš vysoko.

Johnstone předváděl opravdu výtečný výkon, v závěrečné desetiminutovce dokázal vychytat De Bruyneho přímák i Gündoganovu hlavičku. Mezitím ještě Agüero hlavičkoval nad bránu. A jelikož v závěrečných vteřinách pálil Gündogan nepřesně a Sterling ztroskotal na brankáři, skončilo utkání remízou. Citizens se tak drží na šesté příčce, West Brom je předposlední.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
MCFC_8

4:0

Reagovat
Elmas

3:0

Reagovat
t0mmy33MCFC

Jak uz se trapime i s WBA to je hrozna sezona fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. Je třeba dát těm přebohatým klubům trochu po čumáku.

Reagovat
LyEX

Musia ist po Haalandovi, lebo sa na to zachvilu aj KdB vyserie. Neviem co za lopty do sestnastky este drevaci ako Sterling chcu, to je hanba pri ich platoch nedavat goly z vylozenych sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Povedal som to neraz - Pep a jeho systém sa prežil, mal by pozerať zápasy Bayernu a Liverpoolu, ako sa otvárajú aj zabetonované obrany. Včera som počítal počet prihrávok, vždy do plných a prihrávok od 8 do 15.Iba jeden dva rýchle protiútoky, inak po zisku lopty rozohrávka. Súperovi stačí postaviť autobus a čakať, odkopávať lopty a príde náhodná akcia a dá gól. Strely spoza 16-ky išli vysoko, alebo boli zblokované, brankár sa prekonával. WBA je v pásme zostupu a odišiel s bodom. Aká to podobnosť s Barcou.

Reagovat
t0mmy33MCFC

ty strely z dalky jak rikas taky nepochopim - kazdy zapas mame pres 20 strel, ale 15 jde nad branku hlavne Rodri

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele