21. kolo
30.01.2021 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Gabriel Jesus (© AFP)

Rychlý Jesusův gól zajistil Citizens vítězství

Nebylo to zrovna nejpřesvědčivější vítězství, přesto lídr tabulky Manchester City uspěl proti poslednímu Sheffieldu. O vítězství 1:0 rozhodl jedinou trefou Jesus.

Brazilský útočník se prosadil už v deváté minutě, a to po velmi krkolomné akci. Torres se těžko uvěřitelným způsobem prosmýkl podél brankové čáry a předložil na malé vápno právě Gabrielu Jesusovi, jenž i přes nepříliš povedené zpracování dokázal procpat míč do sítě.

Manchesterští měli v první půli nadále více ze hry, nicméně žádná další vyložená šance z jejich strany nepřišla. Atraktivní fotbal nepředváděli ani hráči Blades, jejich jedinou střelu měl na svědomí deset minut před koncem Brewster.

Další zajímavé momenty se začaly dít až v závěrečné čtvrtině utkání. Po přihrávce Fodena se k balónu za vápnem dostal Zinčenko, jehož tvrdá rána pořádně protáhla Ramsdalea. Pět minut před koncem základní hrací doby mohl Sheffield srovnat. Po dlouhém nákopu výtečně sklepnul balón Sharp, díky čemuž Fleck vyslal povedenou ránu, která skončila jen pár centimetrů od tyče.

V nastavení pak mohl Jesus potvrdit vítězství domácího celku, avšak tváří v tvář Ramsdaleovi neuspěl. To nic nezměnilo na tom, že lídr tabulky zvítězil a upevnil si tak svoje vedení, naopak Sheffield je nadále poslední s desetibodovou ztrátou na záchranu.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
MCFC_8

3:0

Reagovat
t0mmy33MCFC

urcite toto a Burnley musime jasne dat, a pak se uvidi jak projdeme tim drsnym Februarem

Reagovat
El Cid z City

6b musí být a pak se nemusíme nikam hnát, i remízy s top týmy nebudou špatný.

Reagovat
MCFC_8

Presne tak...Liverpool ma problemy so stopermi, tam by som bol spokojny aj za bod, prekliaty Anfield so Spurs by sa uz patrilo vyhrat po tych par zapasoch a tak na Emirates...uvidime, snad KDB nieco z toho stihne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele