29. kolo
03.03.2021 21:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Selhurst Park (© AFP)

Další ztráta pro United, s Crystal Palace jen remizovali

Crystal Palace remizoval v zápase 29. kola Premier League 0:0 s Manchesterem United. Tomu se tak zase vzdálilo čelo tabulky, městský rival City už má na čele náskok čtrnácti bodů.

Red Devils mohli jít ve 14. minutě do vedení. Centr Greenwooda prolétl přes vápno až k Shawovi, jenž okamžitě vracel balon zpět do šestnáctky. Tam se k němu dostal Fernandes a po jeho sklepnutí pálil Matič. Jeho rána byla nepříjemně tečována a Guaita měl co dělat, aby vyškrábl míč na roh.

Po změně stran Maguire nezasáhl v 54. minutě ideálně před vlastní šestnáctkou a díky jeho zaváhání se ke střele dostal Ayew. Ten vypálil velmi tvrdě, ovšem jeho pokus pouze vyprášil Hendersonovy rukavice.

United se tlačili za třemi body. Fernandes v 79. minutě roztáhl hru doleva na Shawa a ten pak přesným centrem našel Jamese. Jeho zakončení přizvedl nad bránu Cahill, takže následoval roh, který už však domácí obrana hravě odvrátila.

O tři minuty později si Greenwood navedl míč na levačku a dobře vypálil. Jeho střela se však nakonec mezi tři tyče nevešla.

V nastaveném čase ještě McTominay posílal svou nabídku na zadní tyč, kam si sbíhal Shaw. Celou situaci si ale pohlídal Kouyaté, který nepustil svého soupeře ke střele a nechal balon doletět do zámezí.

Zápas tak skončil bez branek. Crystal Palace patří jedenáct kol před koncem třinácté místo, United jsou druzí, ale za lídrem Manchesterem City už zaostávají o propastných 14 bodů.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Ranoth

v boji o titul jasné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele