29. kolo
03.03.2021 19:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Matěj Vydra (© AFP)

Vydrova trefa zajistila Burnley bod proti Leicesteru

Po dlouhé době se v Premier League prosadil český útočník Matěj Vydra, který v úvodu utkání poslal své Burnley do vedení proti Leicesteru. Utkání nakonec skončilo remízou 1:1, vyrovnat totiž dokázal Iheanacho.

Matěji Vydrovi se povedlo otevřít skóre už ve čtvrté minutě, když si bravurně proradil s vystupujícím obráncem a následně levou nohou zavěsil do vzdálenější šibenice. Brzy mohl vyrovnat Choudhury, jenže ten po Castagneho centru zakončoval o zem nepřesně.

Co se nepovedlo jemu, to zvládl Kelechi Iheanacho. Ve čtyřiatřicáté minutě tohoto nigerijského útočníka našel pasem za obranu Ndidi, přičemž Iheanacho se nijak nerozpakoval a výstavním volejem poslal míč ke vzdálenější tyči. Záhy podržel svůj tým Schmeichel, který na brankové čáře vytáhl Tarkowského hlavičku. Jeho protějšek Pope se zase předvedl proti Tielemansově pokusu.

Po přestávce zase hrozili Clarets, tentokráte se gólman musel činit po Woodově hlavičce z malého vápna. Při Westwoodově střele zpoza vápna zůstal Schmeichel jen stát, nicméně k jeho štěstí míč jen orazítkoval brankovou konstrukci. A stejně si na opačném konci hřiště vedl v závěru utkání i Tielemans.

Rozhodující branka tak nakonec k vidění nebyla, Burnley tak na patnácté příčce aktuálně disponuje šestibodovým náskokem na Fulham. Leicester je nadále třetí o bod za Rudými ďábly.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele