21. kolo
31.01.2021 20:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Spurs nezvládli zápas v Brightonu

Fotbalisté Brightonu překvapivě porazili v domácím duelu 21. kola Premier League Tottenham 1:0. Vítěznou branku si v prvním poločase připsal Leandro Trossard.

Brighton mohl jít do vedení už ve třetí minutě. Alexis Mac Alister ve vápně dokázal míč přiťuknout Pascalu Grossovi, jenž zakončoval technickým obstřelem šajtlí. Trefil levou tyč, od níž se míč odrazil zpátky do hry.

Racci byli v 17. minutě za svou odvahu a bojovnost odměněni vedoucí brankou. Mac Alister našel uličku na Grosse, který udržel hlavu nahoře a nahrávkou pod sebe vybídl ke skórování Leandra Trossarda, Belgičan zakončil neomylně k levé tyči.

Tottenham mohl přiblížit bodovému v 75. minutě Carlos Vinicius. Útočník vypálil z kroku technickou střelu směřující k levé tyči, ale Sánchez dokázal výborně zareagovat a pravou rukou vytěsnil balón na rohový kop.

Je neuvěřitelné, co dokázal v 84. minutě zazdít Aaron Connolly. Pascal Gross se nenechal rozhodit vyběhnuvším gólmanem a přihrávkou na střed předložil balón jako na zlatém podnose před malou chvílí příchozímu útočníkovi, ten však zasáhl Alderweirelda klečícího na brankové čáře.

Tottenham tak kvůli prohře nevyužil možnost jít v tabulce před West Ham a je stále šestý, avšak s jedním utkáním k dobru. Brighton je sice sedmnáctý, ale díky důležitým třem bodům se vzdálil sestupovému osmnáctému místu.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Elmas

1:2

Reagovat
Kryštof potek

Katastrofální první poločas máme štěstí, že to není 2:0 nebo 3:0. Největší šance za první poločas je střela bergwijna, která nebyla stejně z žádné skvělé pozice. I tak doufat, že dá bergwijn gól je zoufalé to už je větší šance, že by dal gól Daniel James. Za mě jednoznačně nejhorší první poločas v této sezoně. Ta kombinace a přechod do útoku je bez harryho žalostná.

Reagovat
Kryštof potek

Conolly pěkně nedal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele