8. kolo
06.11.2020 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Amex Stadium (© AFP)

Brighton nevyužil převahy a s Burnley remizoval

Souboj dvou celků ze spodní části tabulky byl k vidění na úvod 8. kola anglické Premier League. V páteční předehrávce přivítal Brighton Burnley, přičemž gólů se diváci nedočkali - utkání skončilo 0:0.

Seagulls od začátku ukazovali, že chtějí doma ustrážit všechny tři body. Dlouhý balón vracel Welbeck pod sebe, odkud Lamptey zamířil o kousek nad. Na druhé straně soupeř zahrozil tak trochu náhodou. Lowton se z pravé strany pokoušel odcentrovat, namísto toho však vystrašil Ryana, když trefil břevno.

Deset minut před přestávkou dostal od Lallany pobídku Welbeck, výtečné pozice však nedokázal využít a ztroskotal na skvělém Popeovi. Po hodině hry se v zajímavé šanci ocitl sám Lallana, který napálil bránícího hráče. Marné bylo pro Brighton reklamování hry rukou, ta byla totiž u těla.

A ze stejného důvodu domácí neprocpali míč do brány v jednasedmdesáté minutě. Maupay našel v pokutovém území Burna, který ještě předložil Lampteymu. Balónu v cestě do brány zabránil obětavý Mee.

V tabulce tak Brighton prozatím zůstává na šestnácté pozici, Burnley je předposlední, aniž by mohlo oslavit jediné vítězství.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele