16. kolo
07.12.2019 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Watford FC - Crystal Palace 0:0

Nigel Pearson má před sebou spoustu práce. Nově jmenovaný manažer Watfordu sledoval zápas svého týmu s Crystal Palace ještě pouze z tribuny a gólu se na Vicarage Road nedočkal. Bezbranková remíza sice pro Hornets znamená alespoň zastavení třízápasové série porážek, ovšem ani bodový zisk nestačil k tomu, aby londýnský klub opustil dno ligové tabulky.

Domácí pod vedením dočasného kouče Haydena Mullinse nastoupili aktivně a podrobili soupeře ustavičnému tlaku, ten však neměl dlouhého trvání a hra se brzy proměnila v nezáživný boj ve středu hřiště, který měl za následek celý první poločas bez jediné přesné střely mezi tři tyče. Daleko víc pozornosti poutaly souboje Wilfrieda Zahy, jenž jen těžce snášel nevybíravé zákroky soupeře a sám si za svou frustraci vysloužil žlutou kartu. Vyjma individuálních akcí své největší hvězdy toho hosté směrem dopředu nepředvedli takřka nic, a to samé se opakovalo i v druhém poločase.

I po změně stran měli opět lepší nástup hráči Watfordu a tentokráte jim již převaha vydržela takřka po celý zbytek zápasu, avšak ani nadějné kombinace Gérarda Deulofeua s Ismailou Sarrem kýžený průlom skóre nepřinášely. V samém závěru měl možnost přece jen strhnout výhru na stranu domácích Sarr, když se k němu odrazil míč po zablokované ráně Troye Deeneyho, jenže Vicente Guaita v brance Palace zvládl míč vytěsnit do bezpečí a udržet čisté konto až do konečného hvizdu.

Autor: Martin Kantor / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele