19. kolo
26.12.2019 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Watford remizoval v Sheffieldu a už není poslední

První povánoční kolo svedlo dohromady dva celky z docela opačných pólů tabulky. Zatímco Sheffield překvapivě bojuje o evropské poháry, Watford je namočen v sestupových problémech. Ve vzájemném zápase otevřel skóre Deulofeu, z penalty však kontroval Norwood.

Gólman hostí Foster se musel poprvé zaskvět už v jedenácté minutě. Centrovaný balón usměrnil směrem na bránu McBurnie a anglický brankář měl plné rukavice práce. Na opačném konci hřiště dokázal Basham skórovat, jenže vinou ofsajdového postavení nemohla branka býti uznána.

Regulérní gól tak jako první vstřelili Hornets. Chalobah prodloužil vysoký balón od Fostera na Gerarda Deulofeua, jenž samostatný únik na brankáře zakončil střelou na bližší tyč. Ani ne o deset minut později Hughes v pokutovém území sestřelil Baldocka a sudí nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se zhostil Oliver Norwood a míč, přestože se jej Foster dotkl, skončil v síti.

Zhruba po hodině hry mohli Blades vést, jenže McGoldrick nastřelil jen tyč. Vzrušení navíc bylo zbytečné, neboť se jednalo o postavení mimo hru. V jejich další šanci zakončoval z malého vápna Fleck, jenže jen do připraveného gólmana. Po O'Connellově faulu rozehrával Watford zajímavou standardku z dvaceti metrů, z něhož Deulofeu mířil těsně vedle.

A jelikož ani dva zajímavě zahrané rohové kopy nestačili Sheffieldu ke skórování, rozešli se soupeři smírně. Blades se tak přiblížili čtvrté Chelsea na pouhé tři body, Watford zase poslal na poslední místo tabulky Norwich.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele