21. kolo
02.01.2020 21:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool vstoupil vítězně i do nového roku, poradil si se Sheffieldem United

Ani ve formě hrající nováček ze Sheffieldu nezastavil mašinu vedenou Jürgenem Kloppem. Liverpool si s Blades poradil poměrně snadno 2:0, už v úvodu ho do vedení poslal Salaha, ve druhé půli pojistil vítězství Mané.

Hned z první příležitosti utkání padla branka. Dlouhý van Dijkův nákop po chybě bránícího hráče propadal a Robertsonovi, který z vápna nerušeně poslal míč na Mohameda Salaha. Egyptský útočník už si se situací poradil a nedal Hendersonovi sebemenší šanci. Brzy mohlo být srovnáno, McGoldrickovu ránu zpoza vápna ale vyrazil Alisson.

Za domácí zase mohl navýšit vedení Salah, jehož halfvolej horko těžko Henderson zneškodnil. Salah mohl mít po půlhodině už hattrick, avšak znovu ztroskotal na skvělém gólmanovi Blades. Po hodině hry byl Egypťan trochu náhodou u další gólové situace. Tentokráte po nakrátko rozehraném rohu centroval, načež balón zcela nerušeně doskákal až do tyče.

Co nezvládl on, to dokázal Sadio Mané. Ten si narazil míč o Salaha, aby sice následně nechal vyniknout Hendersona, následná dorážka do odkryté klece už ovšem byla snadným soustem. Ani ne o pět minut později Firmino nedokázal z malého vápna vystřelit, na Salaha si už poněkolikáté dnes počíhal z Manchesteru United hostující brankář.

Na něj si nedokázal přijít ani Mané, který nedokázal skórovat z bezprostřední blízkosti. V závěru mohl dát gól naděje McBurnie, po Stevensově centru ale ze skluzu nedokázal zakončit. Reds tak nadále suverénně opanují tabulku Premier League, Sheffield smutnit nemusí, je osmý.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Infernoqt

2:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
syraLFC

2:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

5:0

Reagovat
M1ck0

Tohle by mohla být vydřená remíza pro hosty. 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by mohl Sheffield dnes překvapit - určitě nebudou betonovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to boj, ale věřím že budou 3 body. 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele