16. kolo
08.12.2019 17:30 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

Souboj Brightonu s Wolverhamptonem přinesl čtyři góly a remízu

Hned čtyři góly v rozmezí zhruba čtvrt hodiny byly k vidění v Brightonu, kde domácí přivítali Wolves. Ti se do vedení dostali zásluhou Joty, slepenými góly dokázali otočit Maupay s Pröpperem. Poslední slovo však měl znovu Jota, který zařídil remízu.

Seagulls se mohli do vedení dostat už ve druhé minutě, po Trossardově centru a následném závaru na malém vápně ale nedokázal Maupay prostřelit obrannou hráz. Ještě blíže měl ke gólu na opačném konci hřiště Neves, jemuž náskakaný volej neuvěřitelným způsobem sedl a skončil jen pár centimetrů vedle tyče.

V další situaci Racky zase podržel Ryan, jenž se vyšvihl proti Saissově hlavičce. Po další patnáctiminutovce už se Vlci ze vstřelené branky mohli radovat. Diogo Jota přistrčil míč na pravou stranu Jiménezovi, jenž mu balón vrátil do nebezpečného prostoru, odkud si portugalský útočník již věděl rady.

Zanedlouho ovšem vstoupilo v platnost rčení "nedáš, dostaneš". Jota selhal v další tutové šanci, ihned potom si na dlouhý Stephensův pas za obranu naběhl Neal Maupay, jenž ranou z vápna prostřelil Patrícia. A dvě minuty nato už domácí vedli. Zleva odcentroval Trossard přímo na hlavu nabíhajícího Davyho Pröpper a ten hlavičkou z deseti metrů rozvlnil síť.

Příležitostí pojistit vedení pohrdl Mooy, a tak bylo zase srovnáno. Chybnou rozehrávku vystihl Castro, jenž přihrál na penaltu Diogovi Jotovi, kterému se povedlo se s míčem otočit a nechytatelně k tyči skórovat. Druhá půle už se nesla ve značně klidnějším duchu, jedinou větší příležitost měl po Castrově chybě Stephens, jehož projektilu moc nechybělo.

Wolves natáhli svou šňůru bez porážky a potvrdili pozici remízového krále, díky čemuž se drží na šesté místě. Brighton zůstává ve druhé polovině tabulky, ode dna tabulky je však zdánlivě bezpečně vzdálen.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
vanGomm

X

Reagovat
Seydou Doumbia

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele