28. kolo
26.02.2019 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Huddersfield po čtvrt roce vyhrál, doma udolal Wolverhampton

Pozdě, ale přece! Na to, jestli tenhle úspěch bude mít vliv na konečné umístění, si ještě nějakou chvíli počkáme, Huddersfield každopádně výhrou nad Wolves udělal obrovsky důležitý krok, jímž vykřesal alespoň mizivou naději na záchranu. Na vítězství totiž Terriers čekali tři měsíce - tehdy na konci listopadu porazili právě Wolverhampton.

Od 25. listopadu čekal Huddersfield na ligovou výhru. Co ligovou, jakoukoli výhru. A přišla v pravý čas. Deset kol před koncem sice svěřenci Jana Seiwerta pořád ztrácí na záchranu propastných 11 bodů, ale na great escape je dobře založeno. Teď musí Terriers přidat mnoho dalších vítězství - třeba hned o víkendu na hřišti trápícího se Brightonu.

Zápas na John Smith's Stadium toho podle očekávání moc nenabídl. Favorizovaný Wolverhampton zklamal na celé čáře a za celých 90 minut nedokázal vystřelit na bránu. Domácí byli o fous lepší, ale Mounié nejdřív hlavou trefil jen boční síť a Hogg mířil těsně nad. Než více než 20 tisíc diváků propuklo v euforii, dost se načekali.

Ten nejdůležitější okamžik se udál až v nastaveném čase. Střídající Aaron Mooy obešel Jonnyho a dokázal z pravé strany odcentrovat do šestnáctky. Tam si domácí počínali - po vzoru posledních zápasů - prachmizerně, míč po nepovedené střele Ahearne-Granta odrazil ke Stevovi Mouniému a ten vleže vpravil balón do odkryté sítě.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:2

Reagovat
TerriersSKCZ

Preview na dnešný zápas z dielne Huddersfieldu: http://www.huddersfield.sk/club-news/huddersfield-wolves-preview/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele