8. kolo
06.10.2018 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers 0:1

Trápení Crystal Palace na domácím hřišti nemá konce. Eagles se ani na čtvrtý pokus nedočkali gólu či dokonce výhry. Naopak museli zkousnout porážku od Wolverhamptonu, jemuž k zisku tří bodů stačil jediný přesný zásah.

Orli před týdnem nezvládli výlet do Bournemouthu, kterému podlehli. Jejich manažer Roy Hodgson chtěl mužstvo vzkřísit jednou změnou, když záložníka Meyera zastoupil Schlupp. Vlci na trávník nastoupili ve stejném složení jako v předchozích zápasech. Pokud to není vyloženě nutné, tak lodivod Wolves Nuno sestavu svého mančaftu nemění.

Začátek klání patřil domácím, kteří mohli jít do vedení ve 20. minutě. Wan-Bissakovu nabídku do pokutového území nešťastně tečoval zadák Coady a jen díky včasné reakci brankáře Patrícia hosté neinkasovali. Wolverhampton se poprvé ukázal o čtyři minuty později, kdy brejk táhl Jota a po jeho přihrávce si míč do středu navedl Jiménez, jenže následnou ránu těsně nenasměroval mezi tři tyče.

Vlci se za další brankou hnali ve 27. minutě, kdy opět zafungovala spolupráce mezi Jotou a Jiménezem, skvělým zákrokem jim však radost překazil vyběhnuvší gólman Eagles Hennessey. Za sedm minut vyboxoval Van Aanholtův centr Patício pouze ke Schluppovi, jehož rána těsně přeletěla břevno. V poslední minutě první půle zahrávali Crystal Palace přímý kop těsně za šestnáctkou, k jehož exekuci se postavil Milivojević, svým technickým pokusem ale na Patrícia nevyzrál.

Jedenáct minut po změně stran si pravý bek Wolves Doherty narazil míč s Jiménezem a přesnou střelou k tyči překvapil Hennesseyho - 0:1. Střelecké trápení Orlů mohl přerušit střídající Meyer, jenž se v 69. minutě opřel do voleje, který zlikvidoval Patrício. Portugalský gólman si poradil i s následnou dorážkou od Schuppa.

Jedenáct minut před koncem se ukázal další střídající hráč domácích Kouyaté, jenž po rohovém kopu sklepl balón hlavou na Schluppa, který však z otočky trefil bránícího Bolyho. Hosté mohli zápas definitivně rozhodnout v 81. minutě, kdy se Moutinhův zblokovaný centr dostal ke Cavaleirovi, jenž napálil břevno. Wolverhampton však tato šance nakonec mrzet nemusela, jelikož si i tak došel ke třem bodům.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele