25. kolo
02.02.2019 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Brighton se s Watfordem rozešel bez branek

Brighton byl v duelu s Watfordem lepším celkem, v průběhu 90 minut si vypracoval nespočet zajímavých příležitostí ke skórování, jenže vždycky narazil na jeden problém - a tím problémem byl Ben Foster. Hostující brankář odchytal výborný zápas a především jeho zásluhou si Watford odváží alespoň bod.

Domácí na svého soka vyrukovali s ostrou křídelní hrou, s čímž měl Watford velké problémy a vlastní pokutové území strážil skutečně jen s vypětím všech sil. Naopak směrem dopředu to bylo od hostů skutečně neslané, nemastné a domácí obrana s výpady svého protivníka příliš velké starosti neměla. Byli to tudíž hráči Brightonu, kteří měli blíže ke skórování - v první půli mohl diváky rozjásat Locadia, jeho hlavičku však až zázračně vytáhl brankář Foster. O chvíli později mohl vedení domácím vystřelit Shane Duffy, i jeho pokus však narazil na připraveného brankáře hostí.

V druhé půli se pokračovalo v zajetých kolejích - Watford nebyl schopen vymyslet zhola nic, Brighton na svého soupeře sice tlačil, ale na své šance si musel vždy trpělivě počkat. Jenže když už přišly, do sítě si cestu prostě a jednoduše nenašly. V největší příležitosti druhé půle se deset minut před koncem ocitl střídající Andone, jenže i jeho hlavičku Foster s vypětím všech sil vyškrábl, a tak k nevoli domácích příznivců utkání dospělo k remíze 0:0

Autor: Víťa Srp

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele