6. kolo
23.09.2017 13:30 CET
2 : 3
(0:2)

Reportáž

West Ham United - Tottenham Hotspur 2:3

Poprvé v dějinách Premier League se Tottenhamu podařilo zahájit sezonu třemi venkovními výhrami, proti West Hamu se však nakonec Spurs možná až zbytečně nadřeli. Situaci jim zkomplikovalo vyloučení Serge Auriera za dvě žluté karty - první po více než dvou letech - a pozdní kontaktní gól Kouyatého...

Po hodině hry to přitom vypadalo tak, že je dobojováno. West Ham vypadal krutě nesourodě, bezzubě, a Tottenham byl v tu chvíli už tři góly napřed díky opětovně řádícímu triu Alli-Eriksen-Kane. Tento potentní triumvirát zakombinoval před prvním gólem, kdy se Kane hlavou prosadil po příhře Alliho, a následně i před druhým, kdy Kane dorážel Alliho střelu poté, co ho on sám vysílal do šance.

Po přestávce se pak v 60. minutě do zápisu o utkání prosadil také Eriksen, když pro změnu odpaloval do sítě od tyče odražený Kaneův přímý kop. V tu chvíli domácí fanoušci začali směrem ke Slavenu Bilićovi skandovat "ráno budeš vyhozen", Chorvatův tým však následně přeci jen předvedl comeback.

Tedy alespoň ten neúplný. Nejprve v 65. minutě Chicharito hlavou snížil, potom Aurier za hloupý zákrok na Carrolla uviděl druhou žlutou kartu v krátkém sledu a v 87. minutě se ze vzduchu prosadil také Kouyaté. Na další trefu už nicméně Hammers, kteří v první půli přišli o Michaila Antonia, síly nesesbírali.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to zabrat a urvat 3 body. COYI!

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Infernoqt

0:3

Reagovat
OnlyWHU

Doma na ně umíme. Dáme to! COYI!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Theft90

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Alderweireld, Sanchez, Vertonghen - Aurier, Dier, Dembele, Davies - Alli, Eriksen - Kane

1:2

Reagovat
OnlyWHU

Finiš přišel pozdě. Škoda, o body jsme přišli mdlým výkonem už v první půli. Je to hrozný, ale nepřeju si nic jinýho než výměnu kouče s nadějí, že to pomůže. COYI!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele