13. kolo
25.11.2017 16:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Newcastle United - Watford FC 0:3

Newcastle pokračuje ve výsledkové mizérii, prohrál už počtvrté v řadě a klesá tabulkou stále níže. Nad jeho síly byl tentokráte Watford, který získal poprvé v sezóně své druhé vítězství v řadě a i nadále se drží v horní polovině tabulky. Do poločasu vedli hosté o dvě branky, po přestávce si pak na své konto připsali ještě jeden přesný zásah.

Ne že by domácí byli směrem dopředu tak bídní, jak by mohlo napovídat konečné skóre, jednoduše však na rozdíl od svého soupeře neproměňovali své šance. Nejprve se trefil Will Hughes, po něm si vlastní gól vsítil v nastavení první půle DeAndre Yedlin, a nakonec tři body The Hornets pečetil zhruba po hodině hry rovněž Andre Gray.

Do první příležitosti se propracoval v 11. minutě Newcastle. Ritchie si seběhl zprava blíže do středu za vápno, narovnal si míč na svou levačku a tlačil svůj pokus na bližší tyčku, nicméně zamířil jen mimo. Naopak na druhé straně Zeegelaar přihrál zleva do pokutového území, tam našel Hughese, jenž střelu z první usměrnil po zemi přesně do dolního rohu brány.

Náskok mohl navýšit jen o pár chvil později Doucouré, jenže naprosto selhal v koncovce a pravačkou vypálil pouze mimo tři tyče. Následně se osmělili opět domácí, po brejku se ocitl ve slušné možnosti Joselu, avšak jeho pokus zablokoval stoper Kabasele. Ve 36. minutě mohl Španěl skórovat znovu, z úhlu však na brankáře Gomese nevyzrál.

V nastavení pak z ničeho nic udeřil podruhé Watford. Zeegelaar se snažil svým pasem uvolnit někoho ve vápně, balón ale tečoval protihráč Yedlin, a to zrovna tak nešťastně, že ho umístil přesně na bližší tyčku. Po obrátce se pak The Magpies aspoň na vyrovnání nezmohli, ačkoli šancí si nevytvořili málo. To už však bylo v době, kdy prohrávali o tři góly.

V 62. minutě totiž Richarlison poslal přesně načasovaný centr do brankového území, kam si naběhl Gray, a ten ve skluzu překonal gólmana Elliota. V 67. minutě se nepodařilo snížit Joseluovi, jehož vychytal Gomes, aktivní byl také střídající Mitrovič, jenže Newcastlu v tomhle duelu prostě nebylo souzeno jakkoli skórovat.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Beros

Musíme...

Reagovat
NuFc23

1:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
vanGomm

To jsem byl velký optimista

Reagovat
Beros

Průser, ostuda... Vzhůru k nížinám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele