31. kolo
17.03.2018 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Huddersfield Town - Crystal Palace 0:2

Crystal Palace si po sérii proher připsali veledůležité vítěství v Huddersfieldu. Hosté se vznesli nad sestupové pásmo a jsou na 16, místě o příčku a bod vzad za svým dnešním soupeřem.

David Wagner udělal jednu změnu v sestavě. Van la Paara začal zápas na lavičce náhradníků a místo něho se od začátku proháněl na pažitu Quaner. Manažer Eagles Roy Hodgson již využil služby stopera Sakha a na lavičce se objevil i špílmachr Palace Cabaye.

Hosté se již ve druhé minutě mohli radovat s branky, ale McArthur zblízka napálil jen protihráče. Za dalších pět minut nebezpečně pálil Milivojević a pořádně vystrašil Lössla, ale ani z tohoto mráčku ještě nezapršelo.

Další mračna, která se stáhla nad brankou Terries, však již napáchala hodně škody. Po rohovém kopu se k míči dostal Tomkins a dorazil jej do branky, čímž poslal Palace do vedení. Gól do šatny visel ve vzduchu pět minut před přestávkou. Van Aanholt pláchl po levé straně, nahrál Bentekemu, jenž ještě přistrčil Towsendovi, ale anglický záložník přestřelil.

Po deseti minutách hry ve druhém poločase sebou plácl v pokutovém území, ale sudí Dean do píšťalky nezafoukal. Svoji střeleckou formu mohl v 61. minutě potvrdit Tomkins, když po dalším rohovém kopu vystřelil a jeho pokus zastavil až na brankové čáře obránce. Za dalších šest minut se po faulu Jorgensena hosté opět dožadovali penalty a tentokrát jim Dean vyhověl. K exekuci pokutového kopu se postavil Milivojević a zacílil přesně.

Jedenáct minut před koncem utkání měl obrovskou šanci uzdravený Cabaye. Tváří v tvář Lösslovi však neuspěl, byť se nacházel v postavení mimo hru, kterého si pomezní nevšiml. Ve třetí minutě nastavení měl francouzský záložník další šanci, kterou opět lapil Lössl. Po závěrečném hvizdu se však přece jen víc usmíval Cabaye, neboť jeho Crystal Palace se zaslouženě radovalo z výhry.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kriz jak vino 2:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele