13. kolo
25.11.2017 16:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Crystal Palace - Stoke City 2:1

Crystal Palace zaznamenalo svou teprve druhou výhru v letošní sezóně, když na vlastním hřišti přehrálo Stoke City. Vítězství se ale nerodilo vůbec lehce, domácí i inkasovali jako první a výsledek tak museli složitě otáčet.

Po pětadvaceti minutách svým spoluhráčům zle zavařil Sakho, který při pokusu o agresivní rozehralvku balón jen odevzdal soupeři, který okamžitě vysunul Shaqiriho, jehož střelu však Hennessey dokázal zlikvidovat. Na druhé straně se po centru Loftus-Cheeka k hlavičce prodral McArthur, Grant mu však tygřím skokem pod nohy příležitost zmařil.

V druhé půli nejprve Cabaye perfektní přihrávkou oslovil Bentekeho, který svou ránu nasměroval pouze do boční sítě. Poprvé tak udeřilo na druhé straně a šlo skutečně o parádní trefu - domácí ve středu pole ztratili míč, Shaqiri se okamžitě vydal do brejku, proběhl klubkem čtyř protihráčů a precizní ranou k tyči otevřel skóre.

Palace však zareagovali vskutku bleskově - hned o tři minuty později totiž centr Townsenda propadl až na zadní tyč k Loftus-Cheekovi, který chladnokrevně srovnal stav utkání.

Poslední desitiminutovka přinesla infarktovou podívanou. Rozhodnout mohli nejprve hosté - to když se po centru Shaqiriho na zadní tyči zjevil volný Shawcross, na dlouhou nohu však balón do sítě neusměrnil. O chviličku později zase Jese ve vápně našel Zouma, jehož přízemní střelu nakonec Hennessey zastavil před brankovou čarou.

Vítězná branka tak padla na straně druhé - Zaha si pohrál se svým strážcem, přetáhl centr až na zadní tyč, kde si jej zpracoval Cabaye a pohotově zakončil. Svým pokusem sice orazítkoval pouze tyč, litovat toho ale pranic nemusel, jelikož se míč odrazil přesně pod nohy Sakha, který rozhodl o výhře Crystal Palace.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele