33. kolo
16.04.2017 14:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

West Bromwich Albion - Liverpool FC 0:1

Liverpool si nakonec dokázal porazit s domácím West Bromwichem, byť se výhra Reds rodila jen s obtížemi. O osudu utkání nakonec rozhodla Firminova hlavička z konce první půle.

V úvodních minutách se toho příliš nedělo, za zmínku může stát nepovedená Phillipsova rána, která branku Mignoleta minula o dobrých pár metrů. Po čtvrthodince hry však přišla první opravdová tutovka a měli ji hosté. Yacob zkazil jednoduchou přihrávku, čímž do brejku vyslal Coutinha, který perfektně načasovaným pasem vyzval Firmina, který ovšem tváří v tvář Fosterovi těsně minul branku.

Po 25 minutách to byl tentokrát Firmino, který načechral míč za obranu, kam si naběhl Coutinho, ovšem ten v pádu míč do sítě neumístil. A když už to vypadalo, že fanoušci v první půli branku neuvidí, prodloužil přímý kop na přední tyči Lucas, načež na zadní tyči Firmino přetlačil Dawsona a z malého vápna zatloukl míč za záda bezmocného brankáře domácích.

V poločase druhém mohl vedení navýšit Origi, jenže svůj obstřel nasměroval o kousek mimo. Po dvanácti minutách druhého dějství předvedli hráči v červeném hotovou parádu - po hezké kombinaci se ve vápně zjevil volný Firmino, který na zadní tyči oslovil zcela osamoceného Milnera, který však branku trestuhodně přestřelil.

Deset minut před koncem měl největší šanci domácích Phillips. Ten se po rychlém brejku dost za obranu hostujícího týmu a stanul tváří v tváři Mingoletovi, kterého však překonat nedokázal. V nastaveném čas pak ještě zahodil parádní šanci střídající Moreno, který se po rohovém kopu řítil sám na prázdnou branku West Bromwiche, ovšem svou střelou kousek za půlicí čarou branku trestuhodně minul.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (10)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdý beton domácích

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
diastan

1:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele