15. kolo
10.12.2016 13:30 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Watford FC - Everton FC 3:2

Mizérie Evertonu pokračuje. Z 0:1 na 3:1 a další frustrující prohra je na světě. Naopak Watford může oslavovat svého nového střelce, který může hravě kompenzovat slabší formu Deeneyho s Ighalem, když se dvěma góly parádně uvedl Stefano Okaka. A že hned ten první stál opravdu za to...

Utkání se pro Toffees začalo odvíjet poměrně slibně. Gareth Barry svým 609. startem vyrovnal v historické tabulce druhého Franka Lamparda a hnedka už tak speciální zápas dál opepřil krásným pasem bez přípravy, který proměnil v gól Romelu Lukaku.

Watford nastoupil s příslušníky jedenácti národů v sestavě, ve zbytku utkání se však prezentoval spíše jako jeden muž. Étienne Capoue uprostřed zálohy vše držel pohromadě, vybojoval celkem devět míčů, a vpředu se činil Stefano Okaka, který od počátku hladově prahnul po svém prvním gólu v anglickém prostředí od května 2010.

Bývalý velký talent ve Fulhamu příliš velkou stopu nezanechal, fanoušek Watfordu si ho však bude pamatovat už jen pro tento zápas a speciálně gól patičkou v první půli. Hornets krom toho v první půli zahrozili skrze Deeneyho spálenou šanci a Prödlovu nepřesnou hlavičku, konkrétně rakouský stoper si to však vynahradil čtvrthodinu po přestávce díky Holebasovu centru.

V 64. minutě potom bylo de facto rozhodnuto, když Okaka využil rohového kopu, a Evertonu už pak nebyl nic platný ani jeho vlastní hlavičkovaný gól, jehož autorem byl předvídatelně Romelu Lukaku.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele