7. kolo
01.10.2016 16:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Watford FC - AFC Bournemouth 2:2

Dvakrát byli ve vedení, přesto si odváží z půdy Watfordu jen bod. Bournemouth přesto nemusí být zklamaný, jelikož před reprezentační pauzou stačil - stejně jako dnešní soupeř - nasbírat solidních osm bodů. Skóre otevřel Callum Wilson, zbylé tři góly pak dnes zásluhou Deeneyho, Kinga a Successe padly mezi 50. a 65. minutou.

Před zápasem proti Bournemouthu inkasoval Watford sedm gólů v řadě po centrech ze strany. Nikoho proto nepřekvapilo, když se po půlhodině hry dostali Cherries do vedení přesně po téhle lince. Junior Stanislas se za pomoci Adama Smithe propracoval na pravé straně k míči a poslal jej do vápna. Callum Wilson se zachoval jako pravý kanonýr a hlavou našel skulinu mezi paží a tělem Heurelha Gomese.

Malým hrdinou zápasu se stal Nordin Amrabat, jenž byl velmi aktivní na pravém křídle sestavy Watfordu. Pět minut před pauzou dostal do vápna přihrávku od Ighala a dlouho se nerozpakoval. Jeho tvrdou ránu však Boruc - stejně jako následnou dorážku - lapil. Pět minut po pauze už ale Amrabat Hornets do vedení dostal. Na brankové čáře ošálil Danielse a před poloprázdnou branku předložil neodolatelný pas Troyi Deeneymu.

Tohle domácí duo mělo prsty i v další stoprocentní šanci, tentokrát v 59. minutě hlavičkoval Deeney po centru Amrabata přesně k tyči, ale ve skvělé formě chytající Boruc se dostal včas na zem. Krátce nato se do vedení znovu dostali hosté. Joshuovi Kingovi stačilo na hřišti pár desítek sekund, než se s míčem sebevědomě vydal k vápnu a tvrdou ranou trefil Kaboula do břicha. Ke svému štěstí se však balón odrazil do sítě mimo dosah bezmocného Gomese.

Jenže střídání vyšlo i Walterovi Mazzarimu. Isaac Success byl na place nějakých sedm minut, když do vápna přiletěl krásný míč z přímého kopu od Josého Holebase. Dvacetiletý forvard se ladně odrazil vzhůru a nechytatelně prodloužil balón do brány.

Bournemouth byl přesto blízko k vítězství. Jack Wilshere, který už krátce po změně stran jednou tyčku trefil, nabíhal dvacet minut před koncem sám před branku, načež k němu přilétl centr Adama Smithe. Host z Arsenalu ovšem fatálně selhal a relativně snadný balón poslal opět do brankové konstrukce.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1X

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-o

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele