35. kolo
29.04.2017 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sunderland AFC - AFC Bournemouth 0:1

Sunderland nasbíral pouze jednadvacet bodů a míří do druhé ligy. Naopak Bournemouth nemá stále ještě záchranu jistou, a proto se mu body ze Stadium of Light hodily.

První velkou šanci však měli domácí Black Cats. Psala se desátá minuta a bývalý hráč Reds Fabio Borini zkoušel pozornost Artura Boruce. Zkušený polský gólman a jasná jednička v brance Bournemouthu, jenž nedávno prodloužil s Cherries smlouvu o další rok, však byl připraven a jelikož v síti neskončila ani následná dorážka zkušeného anglického kanonýra, kterým je Jermain Defoe, byl stav utkání i nadále bezbrankový.

To se nezměnilo ani ve dvacáté minutě, kdy z levého křídla na branku pálil Joshua King a pokus podhrotového hráče Bournemouthu skončil na břevně Pickfordovy branky.

Ve dvacáté deváté minutě mohli jít do vedení domácí, konkrétně Jermain Defoe, když mu parádní míč do šestnáctky naservíroval N'Dong, avšak bývalý anglický reprezentant se proti Borucovi neprosadil.

Těsně před odchodem do kabin na poločasovou přestávku byl znovu vidět Joshua King. Ten připravil gólovou příležitost pro hroťáka Bournemouthu Benika Afobeho, jenž však trefil pouze bránícího hráče. Ani následná dorážka právě Kinga gólem neskončila a za prvních pětačtyřicet minut jsme gól neviděli.

To platilo i po většinu druhé půle, v osmdesáté osmé minutě však Adam Smith hlavičkou poslal balon na Mousseta, jenž přihrával Fraserovi a ten ještě před brankou nezištně nabídl rozhodující branku zápasu Kingovi.

Hosté utkání na hřišti Sunderlandu zvládli, ten naopak sestupuje do druhé ligy.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je klasika 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele