20. kolo
03.01.2017 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Stoke City - Watford FC 2:0

Watford pokračuje v mizérii posledních týdnů, zato Stoke hlásí zlepšení. Domácí celek po gólech Shawcrosse a Crouche, které orámovaly poločasovou přestávku, pohodlně zvítězil a posouvá se na 11. příčku tabulky.

První příležitost se narodila v šestnácté minutě, kdy poněkud hloupě ztratil ve středu pole balón Behrami, načež Allen okamžitě vyslal do úniku Arnautoviče. Ten se rozhodl míč naservírovat před prázdnou branku Waltersovi, ovšem těsně před ním jej na poslední chvíli do bezpečí uklidil Prödl.

Následující minuty se odehrávaly převážně ve středu pole, až po půlhodince hry přišla zajímavá sekvence hry. Nejprve se po centru Pieterse dostal k zakončení Crouch, ovšem jeho hlavičku dokázal Gomes zneškodnit, zatímco na druhé straně se do solidní pozice dostával Deeney, ovšem vše zkazilo nekvalitní řešení finální fáze.

Když už se zdálo, že diváci v první půli přesný zásah neuvidí, poslal domácí tým do vedení Shawcross. Ten se po rohovém kopu na přední tyči dostal před svého strážce a volejem balón uklidil přesně k bližší tyči, Gomes neměl sebemenší šanci zasáhnout.

Druhou půli odstartovala šance Watfordu, kdy se Doucoure na vápně opřel do míče a jeho projektil musel vytěsňovat Grant. To na druhé straně ovšem přišel druhý gól - po stříleném centru Adama předvedl obrovskou hrubku Prödl, který při pokusu o odkop míč vůbec netrefil, načež Crouch už se z hranice malého vápna takřka nemohl mýlit.

Stoke pak pokračovalo v mírné převaze a svůj náskok mohlo klidně navýšit - další příležitosti Crouche ani Affelaye však brankou neskončily. Na druhé straně pak v posledních minutách zahrozil Deeney, jehož hlavičku musel po rohovém kopu odklízet jeden z domácích obránců až z brankové čáry, později se neujala ani střela Ighala. Na druhé straně se ještě o zvýšení náskoku pokoušel Shawcross, ovšem ani jeho hlavička další gól nepřinesla, a tak na konci utkání svítil na světelné tabuli stav 2:0 pro domácí tým.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
cink

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele