17. kolo
17.12.2016 16:00 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

Stoke City - Leicester City 2:2

Brizantní podívanou nabídlo utkání hrané v sobotu odpoledne na Britannia Stadium. Domácí Stoke City v něm hostili ligové šampiony z Leicesteru, kterým se ovšem v dosavadním průběhu sezony příliš nedaří. Naději na bodový zisk z dnešního střetnutí jim navíc poměrně zkomplikovalo vyloučení Jamieho Vardyho - nejlepší střelec Lišek v minulé sezoně v utkání odehrál jen dvacet osm minut, pak byl sudím ze hřiště vykázán za faul na Dioufa a hosté pokračovali v deseti.

O deset minut později přišla další rána pro Ranieriho celek - sudí odpískal po ruce Simpsona ve vápně penaltu a Bojan Krkič desítku bez problémů proměnil. V nastaveném čase se navíc domácí dokázali prosadit podruhé, když po závaru před brankou Kaspera Schmeichela dokázal míč za záda dánského gólmana dostat Joe Allen.

Vypadalo to tedy na snadné vítězství pro Stoke, nicméně všem fotbalovým teoretikům musela být jasné, že druhý gól do kabiny Hrnčířům zle nevyplatí. A to se také v průběhu druhé půle potvrdilo - ač měli domácí fotbalisté ještě několik slibných šancí, potřetí se jim už skórovat nepodařilo - naopak, v sedmdesáté čtvrté minutě brankou na 1:2 kontroval střídající Leonardo Ulloa, a o vítězství Stoke City definitivně dvě minuty před koncem připravil Daniel Amartey, jenž hlavou míč dopravil po parádním centru od Fuchse.

Csaplárova past tak znovu sklapla a domácí i přes dvoubrankové vedení v poločase a více jak hodinu trvající přesilovku berou z výtečně rozehraného utkání pouze bod.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

csaplarova past

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele