8. kolo
16.10.2016 14:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Middlesbrough FC - Watford FC 0:1

Na tenhle zápas se nebude dlouho vzpomínat. Middlesbrough přivítalo Watford a toužilo po třech bodech - s ryze druholigovým výkonem však nakonec z domácího klání nevytěžilo vůbec nic. Jediný gól utkání totiž po obrátce vstřelil José Holebas. Boro si ovšem nemá na co stěžovat, celou hodinu totiž mělo hrát bez vyloučeného Antonia Barragána, který si od Rogera Easta nevysloužil červenou kartu jen skutečnou záhadou.

Middlesbrough sice v prvním dějství soupeře přehrálo, ale do nebezpečí obranu hostí dostat nedokázalo. Těsně vedle pálil Forshaw, po změně stran stála za hřích asi pouze rána Stuaniho. Už tehdy se ale mělo hrát bez vyloučeného Barragána. Ten dostal první žlutou kartu po dvaceti minutách, kdy zastavil protiútok Watfordu. Už za dalších deset minut ovšem měl mazat pod sprchy, protože zezadu bez míče fauloval Successe. S přihlédnutím, za jaké nesmysly byl včera vyloučen Cresswell, měl nováček soutěže jednoznačně pokračovat v deseti.

Roger East Watfordu nepřál většinu zápasu. Po hodině hry nejspíš hostům odepřel pokutový kop, když Success zakopl o nohy Forshawa. Hornets však naříkali jen chvíli, protože Middlesbrough se nepodařilo míč dostat do bezpečí, naopak jej za vápnem získal José Holebas. Levý křídelní bek Watfordu dlouho nerozmýšlel, opřel se do něj a parádně vymetl šibenici Valdésovy branky.

Pokračování zdánlivě nekonečného příběhu napsal hlavní rozhodčí spolu s Barragánem v šestašedesáté minutě, kdy obránce Boro zase zezadu sestřelil Successe, opět bez šance získat míč. East mu ale druhý žlutý kartonek prostě ukázat nechtěl - stoy tak záhy ukončil manažer Middlesbrough Aitor Karanka, který svého neukázněného svěřence logicky stáhl ze hry.

Do hry přišel mimo jiné taky Adama Traoré, jenž sice přes léto nabral enormní svalovou hmotu, ale o rychlost a výbušnost rozhodně nepřišel. Obraně Watfordu dělal velké problémy, podnikl čtyři úspěšné průniky, ale z jeho centrů našel cíl jen jeden. Gomes tak měl paradoxně nejvíc starostí, když s míčem v rukou narazil do kolegy Kabaseleho a měl co dělat, aby mičudu v malém vápně neupustil.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
pawelFCB

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Infernoqt

0:1

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
Noustress

Boro Boro toto začína už vyzerať s vami velice špatne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele