20. kolo
02.01.2017 13:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Middlesbrough FC - Leicester City 0:0

Horší reklamu si asi v prvním novoročním vystoupení oba celky udělat nemohly. Žádné tutovky, jen čtyři střely na bránu za celých 90 minut - utkání mezi Middlesbrough a Leicesterem se de facto ani nemuselo hrát...

Foxes loni na cestě za mistrovským titulem nastřádali celkem 11 venkovních výher, teď na svou první stále ještě čekají a dnes jí ani nebyli pořádně blízko. Ulloa po rohu hlavičkoval Guzanovi do náruče, to ale bylo od obhájců víceméně všechno. A příští víkendy neslibují o nic lepší podívanou: Islam Slimani dnes chyběl s horečkou a záhy odcestuje s Riyadem Mahrezem do Gabonu.

Blíže vítězství byl na Riverside domácí celek, který podle samotného obránce Roberta Hutha měl po jeho neodpískaném faulu na pronikajícího Adamu Traorého kopat penaltu. Sudí Bobby Madley nicméně incident přehlédl, a tak se Boro gólu nejvíce přiblížilo ve chvíli, kdy Gastón Ramírez z deseti metrů ani netrefil brankový prostor.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip 1

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 (Negredo - Okazaki)

Reagovat
patrikhm

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, mistři padaj na hubu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele