4. kolo
10.09.2016 16:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Middlesbrough FC - Crystal Palace 1:2

Vstupní série neporazitelnosti nováčka z Middlesbrough je u konce a o její utnutí se na Riverside poněkud překvapivě postaralo Crystal Palace. To bylo zkraje zápasu inspirováno premiérovým zásahem rekordní posily Christiana Bentekeho a následně i přes Ayalovo vyrovnání dokráčelo za třemi body díky trefě Wilfrieda Zahy... Gólový účet utkání načaly dvě nekompromisní hlavičky a konkrétně u Christiana Bentekeho šlo o symbolickou vzpomínku na jeho nejlepší dny v Aston Ville, ke kterým se má v dresu CP pravidelně vracet. Belgičan v 16. minutě hravě setřásl svého strážce a na zadní tyči odhlavičkoval do sítě Zahův centr. Jeho zásah však ještě před pauzou vygumoval stoper Daniel Ayala po rohu Downinga.

Duel proto musel být rozlousknut až po změně stran, kdy si ojedinělý výpadek hned zkraje odbyl levý bek Friend. Ten se nedokázal vypořádat s McArthurovým pasem a dovolil Zahovi levačkou nekompromisně trestat.

Kromě nezvyklé propustnosti vzadu potom Boro zradila také koncovka vpředu. Rovnou osm z celkového počtu 12 střel Middlesbrough vyprodukovalo po obrátce, pouze čtyři však mířily na bránu. Za to na druhou stranu mohla i notná dávka parádní obětavosti bránících hráčů Crystal Palace, kteří se vytasili hned se třemi bloky a především ten Wardův proti Negredovi opravdu stál za to.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
smazaný uživatel

pod 2,5

Reagovat
Infernoqt

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Noustress

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele