18. kolo
26.12.2016 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Leicester City - Everton FC 0:2

Leicester pokračuje v ligové mizérii. Ukázalo se, že senzační výhra nad Manchesterem City (jediná z posledních devíti klání) byla skutečně asi jen kapkou v moři, Foxes jsou dokonalým protikladem své loňské podoby. Vítězství Evertonu zařídil Kevin Mirallas, jenž se trefil už ve třetím zápase s Leicesterem v řadě. Výsledek 2:0 pak v nastaveném čase pečetil kanonýr Romelu Lukaku.

Zápas tak jen ještě zdůraznil trend obou týmů ve vánočních časech. Zatímco Foxes nedokázali vyhrát na Boxing Day už 18 let, Everton na cizím stadionu už popáté v řadě v tento sváteční čas neprohrál. V úvodu zápasu měli víc ze hry domácí - nejprve Roblese prověřil Amartey, pak bránu solidní ranou minul Gray.

Svěřenci Ronalda Koemana se pořádně prosadili až po obrátce - mírný náznak si hostující fanoušci užili těsně před pauzou, kdy Kevin Mirallas u malého vápna těsně nedosáhl na ránu Bainese. Pět minut po pauze ale umně sebral Roblesův parádní nákop a i díky mírné teči Wasilewskiho otevřel skóre.

Největší šanci na vyrovnání měli Ranieriho borci po hodině hry, kdy Ulloa hlavičkoval po centru Simpsona, ale Robles stál tam, kde stát měl. Na opačné straně měl stoprocentní šanci Gueye, ale ve skluzu před poloprázdnou brankou poslal míč nad. Když se pak Foxes nadechovali k poslednímu útoku, přetlačil Romelu Lukaku v brejku těžkopádného Morgana a parádně sólo zakončil podél bezmocného Schmeichela.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Zajda

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele