6. kolo
20.09.2015 17:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Norwich City 1:1

Ani napočtvrté se Liverpoolu v Premier League nepodařilo naplno bodovat; dnes dokonce ani proti tradičně oblíbenému sokovi v Norwichi. Ten sám příliš nebezpečný nebyl, ale k vyrovnání stavu skóre mu bohatě postačila jedna skrumáž po standardní situace a Reds už se do čela nevrátili...

Poněkud bizarní vstup do utkání prožil James Milner. Kapitán Liverpoolu nejprve ve třetí minutě uviděl žlutou kartu za okatý faul, aby si hned za dalších pár okamžiků koledoval o vyloučení pro změnu s okatou snahou nafilmovat penaltu. Rozhodčí Anthony Taylor byl nakonec benevolentní.

Zdaleka nejnebezpečnějším hráčem Liverpoolu byl po většinu času levý bek Alberto Moreno; ten v sestavě nahradil Joea Gomeze a evidentně měl do hry obrovskou chuť. Právě Milnerovi nejprve chystal míč na střed pole, záložník odtamtud ale pálil jen do Bradyho, s minimální razancí.

Posléze Moreno rozjížděl ještě dva další zajímavé, ale nedotažené ataky a především pohotovou kolmicí po chybné rozehrávce Martina asistoval u gólu žolíka Ingse, jenž pro druhý poločas nahradil Bentekeho.

Kapitán Norwiche, stoper Russell Martin, byl na míči obecně dosti nejistý a jindy pro změnu dával vzniknout velké šanci v koncovce váhajícího Sturridge. Jenže vše bylo zapomenuto už po hodině hry, kdy Martin rozsekl zmatek v pokutovém území Liverpoolu.

Namísto toho, aby Norwich po standardce inkasoval, jako se mu to podařilo ve všech předchozích kolech, tentokrát z ní vytěžil klíčovou branku. Jak se totiž později ukázalo, Reds už nebyli schopni zareagovat.

Ačkoliv dál tlačili, byli suverénně lepším týmem a Coutinho šel dokonce v jednu chvíli sám na Ruddyho, skóre se už zkrátka neměnilo...

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
MCFC_8

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Benteke 90´

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1musime vyhrat Coutinho Benteke dve branky LFC

Reagovat
smazaný uživatel

- POLOCAS - Liverpool za posledni 4 zapasy (vcetne tohoto) dal jenom 1 gol ? to si delate srandu?

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers out! Už ani slaboučký Norwich nejsme schopní porazit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele