35. kolo
23.04.2016 16:00 CET
2 : 2
(2:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Newcastle United 2:2

2:0 je o poločase nejhorší výsledek. Csaplárovo klišé je poslední dobou čím dál tím platnější a dnes to pocítil Liverpool. Zdánlivě bezproblémový zápas se po obrátce trošku zvrtnul a Newcastle vytěžil z utkání na Anfield Road alespoň bod. Ten mu však v bitvě o záchranu nestačí - sedmnáctý Norwich má o bod víc a zápas k dobru k tomu. Sunderland je na tom bodově stejně jako Straky, ale má v ruce o dva mače navíc.

Nicméně, už o po pouhé minutě hry otevřel skóre krásným gólem Daniel Sturridge. Anglický útočník převzal dlouhý míč Morena, na hranici vápna si poradil se dvěma obránci a z otočky poslal míč dokonale k tyči. Druhou trefu měl na svědomí opět Alberto Moreno, který ve třicáté minutě přihrál na podobnou pozici jako při prvním gólu Adamu Lallanovi, jenž senzačně zakončil. Jeho technická rána levačkou zaplula krásně pod břevno.

Newcastle vystrčil drápky už v nastaveném čase prvního dějství, jenže Vurnon Anita odražený míč napálil nad. Zkraje druhého dějství však své zaváhání dokonale napravil. Dlužno poznamenat, že mu k tomu pomohl chybující Simon Mignolet, který centr z pravé strany fatálně neodhadl, načež Papiss Cissé snadno hlavou zakončil do prázdné svatyně. Mignolet takto zavinil už čtvrtý gól do sítě Liverpoolu v této sezóně.

Reds málem uštědřili Newcastlu K.O., Allenovu hlavičku po krásném Milnerově centru totiž Darlow vyrazil jen k Firminovi, jenž doklepl míč do sítě. Nacházel se však v ofsajdu a gól nebyl uznán. Po hodině hry naopak Magpies dokázali vyrovnat. Townsendův centr prodloužil Lovren k Jacku Colbackovi, načež střelu ryšavého záložníka ještě navíc před Mignoletem tečoval.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (14)

Přidat komentář
Beros

1:2 Pome, hoši, pome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
LokoLFC

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Mnoho sil je stál Dortmund a taky se určitě hodně hecovali na derby,do kterého dali taky dost sil. Newcastle budou brát jako jednoduššího soupeře kde mohou ušetřit síly na EL a to se jim nevyplatí, Magpies je určitě zaskočí 1:2 až 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
NuFc23

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 pokračuje se v krasojízdě

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
arsavin

Liverpool má formu. 3:0

Reagovat
vanGomm

Důležitý zápas pro oba,ale víc věřím domácím 70-30-00 tip tedy 1.

Reagovat
smazaný uživatel

buzeranti z liverpoolu!stav 2:0 by uz meli nejak udrzet!uz na ne nevsadim ani korunu!

Reagovat
REPLIKATOR

Čuráci fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Mel ses me nejdriv zeptat. Ja bych ti poradil aby si na Liverpool nesazal.

Straky umi hrat kdyz chteji. Kdyby tak hrali od zacatku tak jsou pred Liverpoolem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele