8. kolo
03.10.2015 13:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Crystal Palace - West Bromwich Albion 2:0

Víkend začal zcela dokonale pro Crystal Palace. Tým Alana Pardewa doma snadno porazil bezzubý West Bromwich Albion a poskočil na skvělou třetí pozici v ligové tabulce. Výborný Boaz Myhill kapituloval až ve druhém dějství, kdy se nejdříve prosadil Yannick Bolasie, aby krátce před koncem skóre uzavřel Yohan Cabaye z pokutového kopu.

První poločas, to byla hra na jednu branku. Boaz Myhill v první pětačtyřicetiminutovce kryl hned pět ran Eagles, z nichž ty nejnebezpečnější měl na svědomí jednoznačně Wilfried Zaha. Rychlý křídelník startoval na pravé straně, kde motal hlavu Chrisu Bruntovi. Po půlhodině hry se přes něj dostal i do zakončení, ale Myhill předvedl jeden ze svých skvělých zásahů.

Ještě větší porci práce předvedl krátce před přestávkou, kdy Zaha opět pronikl celou obranou a pálil z úhlu. Na Myhilla si ale opět nepřišel. Uspěl až Yannick Bolasie po celých 67 minutách hry. Do role asistenta se dokonale vžil Yohan Cabaye, jenž v tísni vykouzlil naprosto dokonalý centr na zadní tyč, kde Bolasie díky svému důrazu dokázal hlavou zakončit.

Crystal Palace svůj jednogólový náskok ani nemusel nikterak střežit, jelikož West Brom byl v ofenzivě absolutně nulový. Přesto měli Orli štěstí, to když Zaha se žlutou kartou na kontě přifilmoval pád po kontaktu s Bruntem a rozhodčí místo vyloučení záložníka ukázal na puntík. Yohan Cabaye jej snadno proměnil a korunoval zasloužené vítězství svého celku.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

1:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele