11. kolo
31.10.2015 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Crystal Palace - Manchester United 0:0

První bod po návratu mezi anglickou smetánku uhráli dnes hráči Crystal Palace proti Manchesteru United, přesto mohou odcházet lehce zklamáni. Favorita totiž jasně přestříleli a v druhém poločase hrozili prakticky jen oni, z remízy tak nakonec mohou být šťastnější svěřenci Luise van Gaala.

Nejistý Darmian pomáhal v úvodní části zápasu domácím k vyrovnané partii, kterou po jedenácti minutách chtěl strhnout na stranu outsidera Bolasie, ten svou dělovkou brankáře pokořil, orazítkoval však jen břevno. Vzápětí hrozil Dann, ten po rohovém kopu nechal vyniknout reflexy De Gey. Největší příležitost k překonání londýnského brankáře měl Rooney, jeho přímý kop sice zeď přeletěl, skončil však bezpečně v rukavicích Hennesseyho.

Hosté se v ofenzívě trápili více, než je i na jejich poměry obvyklé, přes 62% vládu nad míčem tak po první půli prohrávali ve střeleckých pokusech čtyři ku jedné. Obrana Crystal Palace přitom nehrála nějak výjimečně, hlavním nepřítelem Manchesteru totiž byla lajdácká nepřesnost při přechodu do útoku.

Druhé dějství přitom nepřineslo žádné vážnější změny, snad jen, že domácí opět sebrali sílu a hru takřka vyrovnali. K zabíjení veškerých pokusů hostů přitom ani nepotřebovali žádnou destrkutivní strategii, sami však živili naděje jen díky aktivnímu Bolasiemu, ten ale sám na obranu Manchesteru stačit nemohl.

První hrozba po změně stran přišla až v 72. minutě a nechyběl u něj hvězdný konžský reprezentant. Ten u levé lajny uvolnil Puncheona, který na vápně hledal Cabayeho, jenž však v jasné šanci mířil decimetry vedle branky. Vzápětí se po rohovém kopu smolně netrefil Delaney, aby hned v další minutě držel bezbrankový stav De Gea výborným zákrokem proti jedovaté střele Gayla. Hennesseymu tak možná trochu překvapivě stačil jediný zákrok k čistému štítu a Manchester si šťastně odváží pouze bod.

Autor: Josef Gvoždiak / bbc.com, espnfc.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

01

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

můj tip tak si toho nevšímej venku Vám to nejde celkově navíc jsem fanoušek Man City a trochu i CP tak co

Reagovat
scholes18

Nevadi mi tvoj tip,mozno to aj skonci remizou, ale vadia mi pri tvojich tipoch to mnozstvo smajlikov.

Reagovat
KingMaster13

je to provokativní ale jinak tip má možná i dobře Palace jsou sympatický tým který nás klidně může i porazit

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
arsavin

0:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
KingMaster13

Tak souboj 2 oblíbených týmů. Palace jsou opravdu hodně sympatičtí a ať to dnes dopadne jakkoli budu spokojen ať tak nebo tak Dnes mě ani nezajímá výsledek hlavně ať je to koukatelný

Reagovat
REPLIKATOR

LVG

Reagovat
vanGomm

Už jsem to tu před týdnem psal,když tam na remízu hupnul Manch.City.Další pán "na holení"bude Crystal Palace.Matematika je neúprosná před ní nikdo neuteče.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele