27. kolo
28.02.2015 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Stoke City - Hull City 1:0

Sobotní program viděl celkem čtyři výhry 1:0 a jedna taková se zrodila také na Britannia Stadium, kde se Peter Crouch jenom 61 vteřin po vlastním vysvlečení ukázal být dokonalým žolíkem. Sám vytáhlý forvard se potom dostal na úroveň Alana Shearera jakožto nejproduktivnějšího hlavičkáře v dějinách Premier League...

Hull City cestoval do regionu Midlands s pár zlepšenými výsledky i výkony v zádech, na Britannia Stadium i obecně ve venkovním prostředí se mu však dlouhodobě nedaří - a to se dnes jedině potvrdilo. Tigers za celých 90 minut vyprodukovali jen jednu ubohou střelu a zůstávají viset čtyři body nad sestupovou propastí.

Nebylo to ovšem jenom o hostující nemohoucnosti, ani Potters se proti zatažené soupeřově obraně dlouho nezvládali adekvátně prosazovat. Brance se v jednom okamžiku přiblížil akorát N’Zonzi a Jake Livermore musel z čáry odkopávat Waltersovo sklepnutí zpoza přední tyče, jinak se ve Stoke-on-Trent převážně čekalo na zázrak.

A ten se svým způsobem dostavil jednak s poločasovým příchodem Charlieho Adama, který hned dvakrát výrazněji poděsil gólmana McGregora. Jednak s pozdějším vystřídáním Petera Crouche, který se zhruba po minutě svého pobytu na hřišti prosadil přes McShanea k Adamově centru a rozhodl o čtvrté výhře Potters v šesti kolech.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
HullCity

No,typický sračka výkon od Hullu proti Stoku,totéž ale platí i pro domácí.Nebyli vůbec lepší v ničem,remíza 0:0 by byla zaslouženým výsledkem,ale Crouch má prostě ty svoje 2 metry,takže proto 1:0...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele