10. kolo
01.11.2014 13:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Newcastle United - Liverpool FC 1:0

Ayoze Pérez opět hrdinou Newcastlu. A Liverpool opět bez vstřelené branky! Výsledkem je pokračující vzestup Magpies, kteří se najednou nachází pouhý bod pod svým dnešním soupeřem, který prohrál již čtyřikrát v úvodních 10 kolech...

Brendan Rodgers se na nedávné tápání svého týmu pokoušel najít odpověď v přetočení rozestavení na neortodoxní 3-4-3 s Glenem Johnsonem na pravém stoperu, ani tahle varianta však Reds bůhvíjak nesvědčila. Liverpoolu se vůbec nedařilo dostat do hry Coutinha se Sterlingem, a tak hosté ani po první třetině utkání neměli na kontě jedinou střelu. Jakoukoliv.

To souviselo mimo jiné i s poměrně sebevědomým nástupem Newcastlu, jehož jménem se Sissoko v deváté minutě snažil dojít si pro penaltu. Postupem času se však Straky víc a víc soustředily na defenzívu (tím spíš po zranění Obertana ve 25. minutě), čímž se zápas stal definitivně nesledovatelným.

Největší šanci poločasu si nakonec po jednom z rohových kopů připsal Papiss Cissé, jehož projektil musel z čáry skokem vyhlavičkovávat Johnson.

První liverpoolská střela na bránu přišla až po pauze, a to ze standardní situace Balotelliho. Když už pak došlo i na tu premiérovou ze hry, první opravdu složitý Krulův zákrok po Coutinhově hlavičce byl de facto anulován odmávaným ofsajdem. A ačkoliv se to na první pohled nemuselo zdát vůbec možné, mohlo být ještě hůře...

... což se ukázalo v 73. minutě. Tehdy sice Cissého přihrávka na malé vápno nenašla svého adresáta, díky chvilkovému zatmění Alberta Morena se však k balonu přeci jen dostal Ayoze Pérez a nekompromisní ranou skrz bezmocného Mignoleta potvrdil svůj status skvělého talismanu. Tři body Strakám vystřelil proti Tottenhamu, totéž zopakoval nyní.

Liverpool se už totiž na pořádnou odpověď jednoduše nezmohl. Naopak levý bek LFC Moreno vyrobil ještě jednu obří minelu, jíž pro změnu nastartoval k sólovému úprku Cabellu, který ztroskotal na vytrčené noze předčasně padajícího Mignoleta.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (24)

Přidat komentář
Beros

Doufám, že potvrdíme formu...

3:1 (Cissé, Perez, Sissoko)

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse asi stále pravdepodobne nenastúpi, ale súhlasím s tvojimi slovami, ešte uvidíme ako dnes zahráme proti City, nakoľko my moc s tou zostavou vymýšlať nemôžme, City asi bude mať provizórny káder... každopádne na sobotu sa teším, a Liverpool nie je taký dominantný ako minulú sezónu, mohlli by sme zabojovať a prekvapiť

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 - Taylor skóruje po návratu, druhou branku přidává kabelka, za hosty koriguje Sterling z brejku

Reagovat
Infernoqt

plichta 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

remíza 1:1

Reagovat
M1ck0

Liverpool vyhraje 3:1

Reagovat
M1ck0

Borini dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle se dostává do formy to bude jasná výhra domácích 3:0

Reagovat
Devil

1:1

Reagovat
REPLIKATOR

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 musíme už konečne zabrat

Reagovat
NuFc23

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 pro Newcaslte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
eden_h

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

pro sissoka, to je hráč

Reagovat
Devil

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

přestává to být vtipné... balotelli by měl být obětován bohům na oltáři.. jako dříve obětovali voly. pak by fotbalový pánbů mohl nastavit přívětivější tvář.

Reagovat
NuFc23

Reagovat
LokoLFC

to je "fotbal" panečku, přijde mi, že Rodgers přijde do kabiny a řekne hráčům "takže kluci, minule nám to šlo, tak to zkusíme znova stejně na jednoho útočníka s marnou zálohou, v obraně pokračujeme v nedůslednosti a hlavně nepřesnost!!!"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele