21. kolo
10.01.2015 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Leicester City - Aston Villa 1:0

Teprve druhé domácí vítězství si na konto připisuje poslední Leicester, který se však i navzdory třem vitálním bodům ze dna tabulky prozatím nehýbe. Zpátky ve familiární krizi se pak definitivně zdá být Aston Villa, která nyní neskórovala už třikrát po sobě; a nevyhrála ještě déle...

Lambertova parta šla do utkání s tím, že s balonem nenašla síť za zády soupeřova brankáře v neuvěřitelných 11 ligových kolech z celkových 20, a vykázala opravdu minimální chuť tuto bilanci jakkoliv zkrášlit. Za celých 90 minut si připsala jedinou střelu na branku a v pořádném boji jsme ji mohli vidět snad akorát při rudé reakci Ciarana Clarka na červený zákrok Matta Jamese proti Okoremu.

Foxes namísto toho dominovali především v první půli, kdy také o svém vítězství v podstatě rozhodli. Dovolit si přitom mohli klidně i Nugentovu rozhazovačnost, když zkušený forvard nebyl úspěšný ze země - odkud trefil mimo jiné břevno - i ze vzduchu.

Leicester se tak nakonec dočkal v poslední minutě úvodního dějství skrze hezký volej netradičního střelce, levého beka Paula Koncheskyho, jenž z hranice vápna propálil vše, co mu v cestě stálo.

Po přestávce se potom Brad Guzan musel vytasit ještě se skvělým zákrokem proti Jamesově hlavičce za letu, či střele bývalého Villana Marca Albrightona.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
Infernoqt

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele