18. kolo
26.12.2014 16:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Crystal Palace - Southampton FC 1:3

Jeden ze čtyř výsledků 3:1 se zrodil na Selhurst Parku, kde si díky senzačnímu vstupu do druhé půle zajistil Southampton posun na čtvrtou příčku. Crystal Palace tak na svého dnešního soupeře v rámci Premier League nevyzrál ani na 11. pokus...

A popravdě k tomu opravdu nikdy nebyl blízko. Eagles se ujali vedení pouze ve dvou z předcházejících osmi vystoupení před domácím publikem, a dnešek skutečně nebyl tím výjimečným dnem. Však už ve čtvrté minutě Alderweireld opřel svůj ambiciózní pokus z velké dálky do brankové konstrukce, a ihned za necelou čtvrthodinu mohl své velkolepé sólo středem hřiště uspokojivě završit Saido Mané.

Závěrem úvodní části se sice domácí nakrátko vyhoupli na koně, když Jedinak prověřil Forsterovu připravenost ze standardní situace a další dva projektily ze střední vzdálenosti registrovali Ledley s Puncheonem, avšak Soton jakýkoliv další odpor rezolutně odmítl okamžitě po změně stran.

Nejprve ve 47. minutě navázal na další Maného sprint pohotový Bertrand a vzápětí si po rohovém kopu Ward-Prowse svou premiérovou branku v novém působišti připsal úspěšně hlavičkující Alderweireld.

Ve zbytku duelu už nebylo moc co řešit a Eagles si v podstatě ani nebyli schopni vytvořit žádné šance na řádné zdramatizování utkání. Jedinou výjimku představovala Dannova utěšená hlavička po Jedinakově nepřímém kopu, ale to samo o sobě vážně nestačilo.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele