4. kolo
13.09.2014 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V duelu Crystal Palace s Burnley branka nepadla

Souboj dvou nejhorších celků Premier League, alespoň tedy co se bilance po úvodních třech kolech týče, skončil bezbrankovou remízou mezi Crystal Palace a Burnley. Spokojenější nakonec mohou být domácí, gólman Speroni totiž pět minut před koncem lapil penaltu Arfieldovi...

Eagles začali výrazně lépe a už po pár minutách hry mohli jít do vedení, po přihrávce Zahy zakončoval Delaney, jeho chytrý pokus na zadní tyč ale na poslední chvíli tečoval na roh Duff. Série standardních situací pak vyústila až hlavičkou Danna, která orazítkovala břevno hostující branky. Běžela dvanáctá minuta a k vidění byla už třetí opravdu zajímavá příležitost domácích, po povedené individuální akci pálil Zaha, ovšem Heaton skvěle zakročil.

S další možností přispěchal Campbell, rána mu však nesedla. Burnley se poprvé výrazněji ozvalo až po necelé půlhodině hry, kdy zakončoval Arfield, jenže s přesností se ani on nepotkal. Ale zpět k ofenzivním akcí domácích, zajímavě střílel Puncheon, Heaton však byl znovu na místě a poradil si navíc i s následným pokusem Gaylea. Stejný hráč po hrubce obrany Burnley přestřelil, a tak se do kabin šlo za bezbrankového stavu.

Po pauze hosté přeci jenom přidali a Jutkiewicz se ocitl ve velmi zajímavé šanci, v rozhodující moment ale zaváhal a míč poslal jen do boční sítě - stejně se vedlo na opačné straně hřiště i Puncheonovi. Po hodině hry musel svůj první klíčový zákrok vytasit brankář Speroni, to když se do šance elegantně prokličkoval Arfield a vyslal na bránu velmi jedovatou střelu. V závěru mohly strhnout vítězství na svoji stranu oba týmy. Nejprve domácí, jenže Williams z dobré pozice minul.

A pět minut před koncem pak i hosté z Burnley, kteří dostali po evidentním faulu Jedinaka k dispozici pokutový kop. Ten rozehrál Arfield, Speroni však perfektním skokem ke své pravé tyči vystihl směr jeho střely a konečky prstů dokázal míč vyrazit. Oba týmy se tak zřejmě nakonec zaslouženě rozešly smírně 0:0 a přestože alespoň o skóre přeskočily Newcastle, zůstávají u dna ligové tabulky.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (3)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele