11. kolo
08.11.2014 16:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Hull City 1:0

Burnley to dokázalo! V 11. kole se Clarets přeci jen pochlapili a připsali si na konto první vítězství od postupu zpět mezi anglickou smetánku. Naopak Hull pokračuje ve svém strádání. Jedinou branku zápasu vstřelil nečekaně startující útočník Ashley Barnes...

Burnley se zároveň po složitých šesti kolech a 15 inkasovaných gólech znovu vrátilo na vlnu čistých kont, po níž se vozilo zpočátku sezony. A konkrétně tahle nula pro Toma Heatona se jistě bude řadit k těm bezproblémovějším.

S větší porcí střel se totiž musel od počátku vypořádávat Heatonův protějšek Steve Harper, jenž v bráně po vlastním uzdravení vystřídal posledně chybujícího Jakupoviće. Někdejší gólman Newcastlu se nejprve těsně po zahajovacím výkopu ohlížel za Ingsovou střelou vedle, a pak se i sám musel činit proti záludnému voleji toho samého hráče.

Burnley se na koni udrželo i pro úvod druhého dějství a za to bylo ihned odměněno gólem, když si Barnes po pěti minutách našel místečko mezi Chesterem a Elmohamadym a prudkou hlavičkou adekvátně zhodnotil Trippierův vysoký centr.

Na to Steve Bruce zareagoval postupným vysvlečením trojlístku Ramírez-Quinn-Ben Arfa, ani to však k bůhvíjak zlepšenému ofenzivnímu projevu Tigers nevedlo. Naopak, vinou zranění Curtise Daviese a nemožnosti střídat dohrával Hull posledních 10 minut v oslabení, a musel se tak spokojit akorát s jednou solidní příležitostí pro Hernándeze.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
Infernoqt

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tipáč to zatím vidí opačně ,ale věřím tomu ,že mu začne cvakat prdélka a do výkopu bude Hull favorit.tip 2

Reagovat
Infernoqt

podcenili jsme to

Reagovat
smazaný uživatel

Book měli pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
HullCity

Tak jestli se nám je nepodaří porazit,tak je opravdu něco špatně...1:3!

Reagovat
HullCity

3 zápasy v řadě bez vstřeleného golu...asi chceme dohnat letošní rekord Aston Villy...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele