20. kolo
01.01.2014 18:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Manchester United - Tottenham Hotspur 1:2

Manažer Tim Sherwood dál křísí Tottenham, pod jehož vedením mužstvo neprohrálo ani počtvrté v řadě. Kohouti si tentokráte připsali určitě skalp nejcennější, Old Trafford za posledních 23 let vyloupili teprve podruhé. Domácí naopak po čtyřech ligových vítězstvích v řadě nechali svého soupeře dostat se v tabulce před ně.

Moyes se už konečně mohl spolehnout na služby Rooneyho, který laboroval s poraněnými třísly, a i když měl v závěru šanci na to, jak utkání alespoň zremizovat, byl to na druhé straně Adebayor, jenž pod Sherwoodem ožívá, stal se i nyní klíčovým hráčem a asi nejvíce zatápěl stoperské dvojici Evansovi s Vidičem.

Hosté nebyli na hřišti o tolik lepším týmem, ale nebezpečnějším určitě ano. Po třinácti minutách hry pálil dobře z pravé strany Lennon a gólman de Gea musel být poprvé v pohotovosti. Do další možnosti se dostal Soldado, ten ovšem po pasu od Lennona pálil na bližší tyči vedle.

Spurs se dočkali úvodního gólu ve 34. minutě. Eriksen z pravé strany parádně odcentroval do vápna, kde se nacházel pouze Adebayor a jeho strážce Smalling, jehož tožský reprezentant předskočil a hlavou usměrnil míč k tyči. O pár minut později mohl po pasu od Lennona skórovat zase Soldado, jenže na zadní tyči trestuhodně minul.

Ani ve druhé půli se hra Rudých ďáblů o tolik nezlepšila. Do hry přišli po hodině Kagawa s Hernándezem, avšak ani tahle změna nepomohla rozhýbat Moyesovo družstvo. Naopak v 66. minutě se z branky zaradoval opět soupeř. Lennonův pokus o střelu prošel Vidičovi pod nohama, hlavou ho tak uklidil z blízkosti do brány Eriksen.

Domácí dokázali velmi záhy snížit. Januzaj našel parádní kolmicí ve vápně Welbecka, který chladnokrevně přehodil vyběhnuvšího gólmana Llorise. Atmosféra v Manchesteru načerpala jiný vzduch, body byly na obzoru obzvláště proto, že střídat kvůli nespecifikovanému zranění musel právě dotěrný Adebayor.

Do další dobré možnosti se dostal po Januzajově centru dotírající Hernández, proti němuž se musel vyznamenat až Lloris. Vyrovnat mohl Rooney i Vidič, avšak ani oni se gólově již neprosadili. V závěru ještě hráči United začali spílat rozhodčímu Howardu Webbovi, který srážku Younga s Llorisem jako penaltovou neviděl.

Autor: Patrik Sandev / bbc.co.uk

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
diastan

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme opäť 3 body radšej netipujem presný výsledok ale hlavne nech to neni také hrozné ako proti Norwichu please

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Za výsledek,kterým skončil zápas s Norwichem bych se nezlobil (samozřejmě teď 1:0 ) jen dufám,že hra se zlepší tak o 90 procent...bude to těžký...jako každej zápas a v další čistý konto pro DdG nevěřím,ale Wazza už snad bude hrát a s Januzajem nám zajistěj výhru...

Tip: 3:1

Reagovat
scholes18

OT:

Since Liverpool last won the league in 1990, David De Gea has been born, grown up,signed for United and won the league himself.

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

výjimečně budu optimistický. pokud bude naše hra vypadat aspoň z části jako proti Stoke, máme šanci na 3 body. rozhodně to nebude jednoduché, ale už pod Boasem z toho naposledy byla remíza, takže nevidím důvod, proč by tomu mělo být pod Sherwoodem hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

těžko typovat utkání na Old Trafford jsou vždycky specifický a nikdy se nám tam moc nedařilo, ale z pohledu sázkaře to vidím na over 2,5

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme to zvládnout a v Novém roce zahájit stíhací jízdu za Arsenalem.

Pokud se nám podaří v zimním termínu dobře doladit post o 1-2hráče,mělo by se to povést.Hl.záložní řada.

Reagovat
smazaný uživatel

hovno... United je slabý po tom co předvedl v zápase s Hullem - jak dal tři ubohé góly a v Norwichu jak dal ten Wellbeck haluz..... to tipuju 1:3 - Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Povíme si zítra večer mistře.

Kecat můžeš až po boji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a co jste vy?Podle nicku fandis tem smoulum.Kdyby vam kurevsky nenadrzovali rozhodci,hrali byste o zachranu...tak hod klid,ty zebraku jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Že to říká zrovna fan MU.

Reagovat
smazaný uživatel

no snad nenarazis na to ze nam nadrzujou rozhodci???Jestli jo,tak vrat obcanku a o fotbalu se muzes jit bavit nekam na redtube.com (kategorie gayů)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1 2:0

Reagovat
hradec

Manchester Utd 2:1 Tottenham Hotspur

Reagovat
Le Gunner

Já vím, že po válce je každý generál, ale tady ty příspěvky od mufanů mě příjemně rozesmály. Tenhle zápas mi byl svým způsobem uplně šumák, takže jsem se rád pobavil, díky všem.

Reagovat
smazaný uživatel

i mě zlepšili náladu dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Pro La Gunner :tuto sezonu jsme mimo hru. Ale potěší mě až Arsenal opět a zase vybouchne . Mimochodem už nyní gratuluji MC k dalšímu titulu.

Reagovat
Le Gunner

Nesměju se tomu, že jste prohráli, jak jsem řekl, ten zápas mi byl uplně šumák, smál jsem se tomu vláknu nademnou - konkrétně příspěvkům Giggse, to fakt nemá chybu.

Ano ano, tento rok to už vypadá slibně na trofej, ale jsem (a myslím, že všichni gunneři) nohama pevně na zemi, kádr se sice ustálil a vylepšil, nicméně je stále (!!) hodně úzký a to se nám později (možná už teď) vymstí.

Reagovat
freewill

...citace z The Guardian:

"It's an incredible decision which didn't go our way, in fact probably one of the worst, I think. All I can tell you is that it is a stonewall penalty kick."

Moyes stated that Webb had been sought out for an explanation. "I think some of the staff are going to speak to him," the United manager said.

Tim Sherwood agreed with Moyes. "I haven't seen it back but at the time as I saw it I thought it was a penalty," said the Spurs manager.

Moyes was equally incredulous of Webb's decision to book Adnan Januzaj in the closing moments. "Have you seen that decision? That is a terrible decision. Adnan has got bumped, the boy has tried to edge him off the ball, bumped him off the ball and it is a terrible decision."

... The Guardian určitě nikdo nemůže podezřívat ze stranění kterémukoli týmu PL (na rozdíl od bulváru typu The Sun a pod.), takže napochybuji, že vyjádření manažera Spurs bylo takové jak napsali.

Jinak s výkonem rozhodčích H. Webba a A. Marrinera mohou být v Londýně spokojeni na maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme zase tam,kde jsme nechtěli.

Hra byla dobrá jen do 15.min. a od 70.min. Mezitím žalost! Evra a Valencia u nás nemají co dělat,Patrise mám rád,ale už nestíhá,dnes byl úplně mimo, centry od Antonia bída, Januzaj slušný a Danny nezklamal. Mám zněho radost. Bohužel na něho nebyla odpískaná jasná pencle. Loris kohoutům dnes zachytal skvěle.

Bohužel nový motor o 1.hráče by byl v zimním přestupním okýnku na místě.

Uvidíme co na to náš BOOS,je to v jeho rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne ze sebe taky dnes bohužel nevydal vše. Má na víc.

Reagovat
freewill

V případě Evry nesouhlasím, v případě Valencii 100% souhlas - jeho činnost v obranné fázi je zoufalá!!! Chtělo by to zrealizovat pár dobrých nákupů (někoho jako Adam Lallana, Luke Shaw, Leighton Baines, Nemanja Matič, Ander Herrera a pod.) a ne transfer typu M. Fellaini - to byl úlet století!!!

Reagovat
smazaný uživatel

O posikách uvidíme co nám nachystá náš BOOS, s čím příjde. Ale ruka SAFA by se hodila. Možno tu sezonu dohrahem v tomto složení,ale přes léto se musejí dít věci,ta záložní řada je jalová.A někteří hráči si musí sbalit kufry. Od Januzaje se dočkáme mnoho skvělého,ale tam to ještě čas potrvá,ale rodí se nový CR7. To byl skvělý trans od SAFA. Nákup Felainýho bych ještě nezatracoval,ale uvidíme... Jinak včera D:M: vsadil dobře na ofenzívu,hra už od hráčů jakž tak,ale stále to je od některých žalost a bída. Pověstný fén SAFY zatím schází.Není tam to pravý nasazení v kterém jsme za doby Sira zápasy v závěru otáčeli. Ale bohužel jsem to očekával...než to dostane D.M. pod sebe nějaký čas to potrvá.Bude to chtít čas a trpělivost pravých fans UNITED. Vždyt se podívejme kde byl Dortmunsd před 5.lety a kde je ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex byl jedinečný,fanoušci ho zbožnovali(byl jsem osobně na jeho posl.zápase kariéry,nikdy nezapomenu na to mrazení jaké šlo při posl.uvítání když vcházel na Old Trafford),D.M. budou také vítat a né mu stavět rakev,ale chce to čas. Je to pravý nástupce po Safovy. Ole G.S.by byl ještě moc mladý,ale v Cardiffu mu přeji jen to NEJ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Totenham liga mistru nas nemine

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele