14. kolo
28.11.2012 21:00 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Wigan Athletic - Manchester City 0:2

Manchesteru City to ve Wiganu nikdy nešlo. Teprve v září 2010 v rámci Premier League poprvé vyloupili DW Stadium a vzpomínáte na letošní leden? Další výhra, ovšem ukrutně vydřená. Dnes to nevypadalo na nic jiného - po otřesné první půli se nicméně Manciniho parta probrala a šňůru neporazitelnosti raději natáhla výhrou 2:0.

Citizens bývají celkem přesvědčiví na Etihad Stadium, ovšem jak opustí hranice vlastního města, minimálně jim to nestřílí. Na posledních šesti výjezdech se trefili přesně sedmkrát, což rozhodně není žádné terno. A dnes to nevypadalo, že by se něco mělo měnit, neboť Balotellimu se celých prvních 45 minut dostávalo vskutku nedostatečné podpory. Hosté rozhazovali balony, jako by jich snad po kapsách měli ažaž, dokonce i Silva mimořádně kazil. A rovněž v koncovce se houfně postrádala přesnost - mimo pálili Agüero i Maicon.

Latics mezitím vypadali jistě v kramflecích, co se defenzivní činnosti týče, teprve únik Yayi Tourého těsně před přestávkou je možná nahlodal. Právě po něm musel Al Habsi prvně řádně zasahovat. A zřejmě i minimální vytížení ománského golmana ve výsledku vedlo k nepřesvědčivému zákroku, který v 69. minutě předcházel gólu Balotelliho. Ale nepředbíhejme - do té doby ještě Hart vytahoval nad břevno Koného hlavičku a třásl se při Gomézově či další Koného ráně z přímého kopu.

Rozhodující zásahy City tedy těsně následovaly pasáž, kdy Wigan dokonce vypadal být blíže otevření skóre. Jenže Barry zkrátka v osudný okamžik poslal na Al Habsiho učiněný horký brambor a tuhle malou katastrofu poměrně záhy následoval ještě "plnohodnotný" zásah Milnera. Anglický záložník na Ománce vyslal absolutně nechytatelnou pumelici.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Devil

2:2

Reagovat
Sotuen

1:1

Reagovat
diastan

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme citizens ... zaberte doprdelky ... snad výhra..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Jj celkem dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

3 body jsou doma !!! výborně citizens

Reagovat
smazaný uživatel

ten milnerův gol, paráda, snad ale nebude zraněný na dlouho, protože šel brzy po gólu střídat. jinak ta střelba z poza 16ky mi od citizens chybí, asi si hrajou na barcu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele