38. kolo
19.05.2013 17:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Carragherovo loučení ve znamení vítězství Liverpoolu nad QPR

Jeden z nejtradičnějších klubů prožil další nepovedenou sezónu, ovšem to při závěrečném utkání na Anfield Road nikomu nevadilo, všechna pozornost totiž byla soustředěna na Jamieho Carraghera, jenž při výhře nad Rangers naposledy oblékl liverpoolský dres!

Samotnému úvodnímu hvizdu předcházelo velkolepé přivítání domácí legendy, která za Reds ve všech soutěžích nastoupila do 737. zápasů. 35letý obránce chtěl pochopitelně na závěr kariéry udržet čisté konto a nutno podotknout, že si k tomu nemohl vybrat lepšího protivníka - odevzdané QPR nebylo pro Liverpool těžkou překážkou. Přesvědčit se o tom mohl i debutující 17letý mladík Jordan Ibe.

Hodně aktivní byl po celou dobu pobytu na hřišti Coutinho, který přidělával defenzivnímu uskupení londýnského týmu nemalé problémy. Dokonce to zkoušel přímo od rohového praporku, Green se však zaskočit nenechal a mičudu vytěsnil. To už se mu však ve 23. minut nepodařilo: Ibe předal dobrých 30 metrů od branky míč Coutinhovi, který se zbytečně nerozpakoval a skvělou přízemní bombou k tyči otevřel skóre - 1:0! Neúspěšnou odpověď vyslali Rémy a Zamora.

Jasná převaha LFC byla na programu i po změně stran. Konkrétně to zkoušeli oba krajní beci Enrique a Johnson, ani jednomu z nich se však na bývalého anglického reprezentačního brankáře vyzrát nepodařilo a Ibe tvrdým projektilem mezi tři tyče vůbec nemířil. Po hodině hry se mohl dočkat i loučící se Carragher, jenž se z velké dálky opřel do odraženého míče, trefil ale jen tyč hostující svatyně! I přesto si liverpoolský kapitán následně užil zasloužené ovace...

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (14)

Přidat komentář
M1ck0

tady si myslím, že bude další sestřel 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Three - Nil

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
Devil

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

..příští rok je náš!

Reagovat
smazaný uživatel

pred domacimi fanousky bude rozlucka ve velkem stylu... 7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

3-12:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

4:0 goly: 2x Sturridge , 1 Hendo a samozrejme 1 Carra

Reagovat
smazaný uživatel

Měj se Jamie..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je presne hra L´poolu. Jeden zapas klidne venku odehrajou svetove, o 2-3 goly a pak pride krize, klidne i doma s poslednim tymem, kdy vyhrajou tesne o gol....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele