33. kolo
11.04.2012 20:45 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Man City rozprášil WBA a díky ztrátě United oživili naději na titul

Tak že by přeci? Hanebný výkon Manchesteru United a jeho porážka 1:0 ve Wiganu dala Manchesteru City prostor k nadechnutí. Svěřenci Roberta Manciniho splnili povinnost, naložili West Bromwich Albionu čtyři góly na cestu a stáhli vedení městských rivalů v čele tabulky na pět bodů. Vzhledem ke vzájemnému utkání obou klubů z Manchesteru v předposledním kole na Etihad Stadium se ještě máme na co těšit. Zápletka tak není pouze v boji o čtvrté místo...

Mario Balotelli odpykával trest za červenou kartu a v útoku se tak objevilo argentinské duo Sergio Agüero - Carlos Tévez. O jasné výhře Citizens v dnešním utkání se rozhodlo už po šesti minutách a byl u toho právě jeden z Jihoameričanů. Agüero převzal kousek za půlící čarou míč, potáhl jej až před šestnáctku, odkud nechytatelně k tyči vypálil a otevřel skóre zápasu - 1:0.

Domácí chtěli pochopitelně své vedení potvrdit, ale jak Silva po pěkné spolupráci s Tévezem, tak Richards - rovněž po úchvatné přihrávce problémového forvarda - ztroskotali na defenzivě hostí. Silvu vychytal na bližší tyči Foster, anglický obránce sice svého krajana překonal, ale na brankové čáře jej zaskočil Olsson. WBA se kromě Longovy střely těsně vedle k ničemu podstatnému nedostalo.

Do druhé půle ManCity skočilo podobně jako do té první - už po osmi minutách se měnilo skóre. Nasri našel krásně v šestnáctce Agüera a ten placírkou přidal svůj druhý gól v utkání - 2:0. Prakticky vzápětí mohl zvyšovat právě francouzský středopolař, který však těsně minul. O hattrick Agüera připravil opět jeden z dobře blokujících hráčů po hodině hry.

Bleděmodří ale nemuseli dlouho truchlit, za pár vteřin totiž Nasri vyslal Agüera, jeho zadovka se vrátila až k Tévezovi, jenž z nějakých 12 metrů uklidil balón do odkryté sítě - 3:0. Dílo zkázy dokonal už tři minutky poté David Silva. Skvělý Agüero sebral soupeři míč při rozehrávce, v rychlém brejku předal Silvovi a malý Španěl krásným lobem překonal Fostera počtvrté a naposledy - 4:0.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

nějak vám ujiíždí vlak

Reagovat
smazaný uživatel

vlak nám ujel, a né že ujíždí, v tom je ten podstatnej rozdíl!

Reagovat
smazaný uživatel

1 : 1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

moje prognózy se potvrdily (po neděli osm bodů), nic naplat, tak to alespoň slušně dohrát, jak to bude dál ví snad jen mansúr a spol. každopádně sezona bez trofeje... na sky news psali, že prý chce RM ještě širší kádr. to mi přijde trochu nevkusné, nebo legrační? no na apríla to neřekl!

Reagovat
smazaný uživatel

je to neskutočny šašo...nechapem tych fans čo ho ospevuju zapas čo zapas... vyhodil by som ho už teraz, a nechal mančaft davidovi ..

Reagovat
Devil

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k situaci v které se jako fan MU nacházíš se ani nedivím tvému optimismu v tipování možného výsledku zápasu. když to bude naopak, se budeš u TV řehtat, co? logicky vzato, můžem si za to sami.

Reagovat
t0mmy33MCFC

ale tak zas neblazni, snad tu nechces pochybovat o vyhre nad WBA doma.. jednou to prijit muselo, prislo to proti Sunderlandu... a ted zas 20 vyher doma aspon

Reagovat
smazaný uživatel

já neblázním, pouze sem hodně frustrovaný z toho co teď předvádíme a silně pochybuji, že MU si nechá 8-bodový náskok vzít.

Reagovat
Devil

Myslim,ze muj tip neni nejak prekvapivej,vetsinou tipuji pro vas!Ale jak rika bledemodry kolega,WBA doma urcite porazite a spravite si chut!

Jeste pohar v rukou nemame a dokud nebude nic na 100pero,tak se budu obavat!

Staci kdyz dnes na Wiganu nevyhrajem a muze to byt jeste zajimave!

Ale pokud budete prohravat-s cims pochybuju tak se urcite budu tise smat a radovat,to bych to ani nebyl ja!

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze vyhrajem , aby jsme to nepodcenili snad 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom, jestli tahle krize nemá něco společného s Tevézem. Jakoby nestačil Balo.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tevez zaridil jedinou vyhru z tech 5-ti zapasu... a jinak se nijak neprojevuje, na treningkach poctive maka a v dalsich zapasech zatim moc sanci nedostal... takze myslim ze tim to nebude..

Reagovat
scholes18

1:1

Reagovat
t0mmy33MCFC

Marku Marku... to je preview.... nevyrovnaval Mario dvema slepenymi goly, ale Kolarov...... Mario nema jeden zapas stop ale 3.......a o hrubkach v textu ani nemluvim

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Balloteli skončí veľmi smutne,si myslím už dávno.Človek bez disciplíny a zodpovednosti k tímu,nemôže hrať futbal.Zatiaľ ho Mancini chránil a vychovával,ale prejde to aj jeho.Tu je vidieť,čo je to mať v tíme egoistu a narcisa a oni ich majú dvoch/aj Tevez/.To by Pep v Barci nezniesol,Ibru sa zbavil hneď, predtým aj Etoa/aj ten sa tešil z golov,akoby ich dal bez pomoci iných,hoci často to len dorazil,inak podobné maniere má aj Ribery/.V kabíne musí byť žičlivá,kamarátska pohoda podľa hesla jeden za všetkých,všetci...Hráča treba kupovať aj s ohľadom na jeho charakter, nielen na futbalové schopnosti.Čo by tí dvaja robili,keby ich velebili ako Messiho?Zrejme by chceli osobitnú kabínu a určovať zostavu.

Reagovat
smazaný uživatel

sice 4:3 ale aj tak im to je nahovno

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

výborně citizens nevzdávame se v boji o titul pl

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál City

snad účkaři ještě někde ztratí

Go City

Reagovat
t0mmy33MCFC

byllo silene si myslet ze vsechno vyhraji, kdyz sme to nedokazali, tak pro by meli oni

Reagovat
t0mmy33MCFC

nevidel sem kvuli VUT Brno lightshow vubec nic, ale vysledky moc potesujici

Reagovat
smazaný uživatel

konečně hra i výsledek! konečně napadlo dát teveze od začátku! konečně padnul MU!konečně! takže děkovná sms do wiganu! snad se to ještě zamotá... výhra, neboli 3 body v norwichi jsou povinné!!! fans MC sobota u TV je pro nás povinná!

Reagovat
Mircu5

Prosím dejte mi někdo odkaz, na kterém můžu stáhnout tento zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

kde stáhnout to nevím, ale na www.mcfc.cz je "last highlights" v délce 4:28 min. a určitě bude něco na www.mcfc.co.uk.

Reagovat
t0mmy33MCFC

uz tam je poradnej highlights, no kdyz vidim ty sance mohlo to byt klidne vic... Micah moc pekna sance , skoda....a David Silva snad uz se konecne vrati, poslednich 5-6zapasu hral naprosty prd...

Reagovat
Mircu5

Dík, ale moc bych chtěl vidět celý zápas jak jsem zvyklý...

Reagovat
smazaný uživatel

mrkni tady .. aspon na sestrih www.mcfc.co.uk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele