24. kolo
04.02.2012 18:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Podvanácté. Man City opět doma vyhrál, Fulham porazil 3:0

Jednoznačný průběh mělo klání mezi vedoucím celkem Premier League Manchesterem City a londýnským Fulhamem. Už první poločas takřka určil vítěze, Citizens soupeře prakticky k ničemu nepustili a v pohodovém tempu druhého dějství si za silného sněžení došli pro povinné tři body.

Už od prvních minut bylo jasné, jak se bude zápas vyvíjet. Ve druhé minutě Agüero pod tlakem oslovil krásnou kolmici Džeka, jenž však s šancí nenaložil ideálně a Schwarzer tak měl snadnou práci. Lépe si domácí vedli v desáté minutě, když opět Agüero potáhl balon podél vápna, předal Johnsonovi, jemuž při průniku do šestnáctky brnkl o nohu Chris Baird, a bylo vymalováno. Penalty se chopil Sergio Agüero a nekompromisně blízko šibenici otevřel skóre - 1:0.

V pětadvacáté minutě Silva zakombinoval s Agüerem a malý Španěl mířil těsně vedle. Stejně si ve 29. minutě vedl i na druhé straně Damien Duff, který technickou střelou netrefil o pár decimetrů. Hned za minutu ovšem Fulham skóroval. Bohužel do vlastní sítě. Centr z levé strany skvostně tečoval patou Agüero přesně k Johnsonovi a ten o nešťastníka Bairda vrazil Cottagers do týlu druhý zářez - 2:0. Citizens byli při chuti, za sedm minut po akci Johnsona pálil tvrdě Agüero, Schwarzer si však poradil a dorážka Silvy nejenže šla nad, byla i z ofsajdu.

Druhý poločas pod sněhovou "průtrží" ztratil tempo, které zápas měl v úvodním dějství. Největší vzrušení tak až do 62. minuty přinesl náběh správců hřiště s lopatami a jejich hbitý úklid bílého poprašku v prostoru čar vápna u Schwarzerovy branky. Po hodině hry nebezpečně střílel z přímého kopu Baird, ale přesně do míst, kde byl Hart.

Manchester City měl rozhodně více ze hry, avšak obrana Fulhamu zaklapla a na Schwarzera nepropustila téměř žádnou střelu; naopak zblokovaných pokusů bylo k napočítání spousta. Až v 72. minutě Agüero nádherně prošel do vápna, udělal prostor Džekovi, jemuž následně přihrál a bosenský forvard měl pozici snadnou - 3:0.

O pět minut později zazvonila Hartovi po teči z rohového kopu tyčka, dvě minuty před koncem pak Riise donutil anglického brankáře k těžkému zákroku, ale čisté konto, již sedmé z dvanácti domácích zápasů, udržel.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (32)

Přidat komentář
diastan

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 nebo 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5:3

Reagovat
t0mmy33MCFC

Snad vyhra Zbyva jedine doufat ze Dzeka nepostavi nebo ze se konecne snad probudi, neni prece mozny aby tolik zapasu po sobe zkurvil temer 100% micu co na neho jdou, neuveritelny. Yayuv duraz jak dopredu , tak pri braneni chybi moc a moc to jde videt.

Reagovat
smazaný uživatel

ano,ano snad výhra, resp. výhra se musí dát vzhledem k poslednímu zápasu... koukám na komentáře zatím nikdo nereje.píšeš o džekovi, no ale koho dát na hrot? já nevím, ale pokud má mário stop, tak máme 2 klasické útočníky? edin zase hraje tak jako loni, když přišel do city. taky nevím proč přišel pizzarro na hostovačku. jistě manciniho přání... v sobotu se vyhraje o tom nepochybuji!

Reagovat
t0mmy33MCFC

Pizzaro prisel v roli Patricka Vieiry ... tj. zkuseny hrac, kteri dokaze zklidnit hru ke konci zapasu atd. Jinak proc bysme meli mit 2. utocnika?? 2 roky sme hrali na Carlita a najednou nemuzeme hrat s jednim??? Johnson v zakladu podpori ofenzivu dost!

Reagovat
smazaný uživatel

jiste adam si zaslouzi vetsi pozornost, dle mého je jeho potenciál nevyužitý! do zápasů naskakuje v roli střídajícího hráče, přitom na lajně je bezkonkurenční, obejde hráče, vystřelí apod. taky sem nemile překvapen jak yaya chybí ve středu zálohy!

Reagovat
smazaný uživatel

AJ je můj oblíbenec, a strašně mě štve že nehraje vždyt má jednu z nej bilancí, potřebuje nejméně času na hřišti ke vstřelení branky, a navíc většinou, co přijde na plac, hru oživí

Reagovat
t0mmy33MCFC

Mame casty situace , kdy by jeden pruraznej utocnik, coz Kun rozhodne je (nekdy az moc) , mel proste jit do zakonceni. Jenze takhle si to vecne prehazujou mezi sebou a nic z toho...

Reagovat
Mircu5

4:0

Reagovat
Devil

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

snad výhra....jinak džeko zase poslední zápasy úplně k ničemu, doufám, že v létě nepošlou nikam na hostování Guidettiho, ten se ve feynordu rozehrál patádně

Reagovat
iamek

1:2

Reagovat
rickroll

2:2(2:0 po poločase)

Reagovat
smazaný uživatel

3-1 (Aguero, Džeko, Silva - gecov )

Reagovat
smazaný uživatel

slabý kurz na City a vôbec to nie je také isté,aký je kurz...

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 Manchester City dnes zaváhají.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim 5:0

Reagovat
kattos

nechapuproc chyta Har Given je i byl lepsi i ten rumun je taky lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

ty piješ?

Reagovat
Devil

Given-bejvavalo! Ted je Hart cilo 1 !

Reagovat
diastan

Co ty fetuješ proboha, Hart je totální špička

Reagovat
Devil

Tak nadruhou stranu kdyz byl Given v nej forme tak by se onem dalo rict,ze byl lepsi! To uz je vec nazoru! Kdyz Given chytal jeste za Newcastle byl famozni a patril k nej brankarum vubec!

Reagovat
smazaný uživatel

Given chytaval luxusne :) Ale ted je jednoznacne Joe Hart nejlepsim golmanem v PL, jestli ne vubec nejlepsi na svete :)

Reagovat
diastan

To nepopírám v tý době byl určitě lepší než Joe, ale v současné době je Hart lepší a je totální špička za tím si stojím

Reagovat
Devil

jj,konecne nema Anglie slabinu v brance,jen skoda,ze chyta v City!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky tam na ten man.city mám vsazeno :-)

Reagovat
smazaný uživatel

CITIZENS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele