2. kolo
21.08.2011 17:00 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

Bolton Wanderers - Manchester City 2:3

Jak Bolton, tak Manchester City, v prvním kole narazili na nováčka ligy a oba ho sprovodili ze hřiště dominantním výkonem a jasnou výhrou 4:0. Vzájemné měření sil dopadlo lépe pro hostující Citizens, kteří díky brankách Silvy, Barryho a Džeka zvítězili 3:2 a osamostatnili se na první příčce neúplné tabulky po druhém kole. Za Bolton stačili jen korigovat Klasnić a Kevin Davies.

První vážnější situaci přinesla 15.minuta. Silva vyslal do úprku po levé straně Kolarova, hbitý obránce poslal přízemní pas na úroveň malého vápna k Milnerovi, jenž však míč nepropasíroval přes vyběhnuvšího Jaaskilainena. Za tři minuty měl stoprocentní příležitost k otevření skóre Agüero, ale po Džekově přihrávce asi z deseti metrů přestřelil branku.

26. minuta už gól přinesla, Richards vnikl do vápna, poslal zpětný pas na úroveň velkého vápna na Davida Silvu, španělský záložník napřáhl levačkou a díky zoufale špatnému zákroku finského gólmana mohl slavit - 0:1. 38. minuta už to bylo dokonce o dvě branky. Nakrátko rozehraný roh skončil na kopačce Garetha Barryho a ten ho famózní ránou z 20 metrů poslal do šibenice - 0:2. Jenže uběhla jediná minuta a Bolton snížil. Petrov z levé strany přihrál do vápna, kde byl nehlídaný Klasnić, jenž pohotově z otočky zamířil k odkryté zadní tyči - 1:2.

Vstup do druhého poločasu vyšel perfektně hostům z Manchesteru. Pouhé dvě minuty stačily Džekovi, aby zvýšil opět na rozdíl dvou branek. Vysoký balón společně v souboji s bosenským útočníkem nezvládl Zat Knight a Džeko křížnou ranou překonal Jaaskilainena potřetí - 1:3. V 50. minutě v dobré pozici střílel Milner, tentokrát však bez úspěchu.

Za chvíli měl šanci ke skórování i boltonský Eagles. Záložník postupoval z lehkého sám na Harta, jenže střela pravačkou vůbec anglického gólmana neohrozila. Po hodině hry se opřel do odraženého skákajícího míče Kolarov a jen teč jednoho z obránců balónu zamezila v cestě do sítě. Pak zafungovalo pravidlo nedáš - dostaneš. V 63. minutě si ve vápně na přímý kop naskočil kapitán domácích Kevin Davies a jeho nedůrazná hlavička poskotačila za záda všemožně se natahujícího Harta - 2:3.

Čtvrt hodiny před koncem ze stejného místa, tentokrát však ze země, střílel Kolarov, ale mířil mimo. V 84. minutě se chytře protáhl kolem Kinga střídající Adam Johnson, následná střela na zadní tyč ale skončila těsně mimo. O další dvě minutky později se na penaltě dostal k ráně z otočky rovněž střídající Tévez, balón nicméně zasáhl úplně mizerně a daleko minul.

I v závěru, stejně jako v průběhu celého utkání, byli aktivnější Citizens. V nastaveném čase to ještě z úhlu zkoušel Tévez, ale Jaaskilainenovi se stačilo pro míč jen sehnout. Když pak neskončilo brankou ani závěrečné dobývání brány Boltonu Téveze, skončilo utkání 3:2 pro Manchester City.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (40)

Přidat komentář
smazaný uživatel

toto bude RAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Reagovat
smazaný uživatel

miluju tě

Reagovat
smazaný uživatel

zabijte nekdo toho gaye

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Bolton dokáže ukopat remízu,ale Manchester C. začali famozně a i proto tipuji jejich vítězství 0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton Wanderers 2 - 4 Manchester City-Petrov,Klasnič,-Aguero,Dzeko,A.Johson,Silva

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně zápas kola a seč se hraje teprve 2. kolo, je to match o první flek! to jen tak na okraj pro střelené fans z old trafford, kteří sem zabloudí...

Reagovat
smazaný uživatel

Bank City,hrábni si!

Reagovat
smazaný uživatel

Přívlastek "Bank" může mít klidně 10-15 klubů v evropě. a že se k nim přiřadili city, holt některým fans nevoní a dávají svoji nevoli najevo urážkami a dalšími způsoby na naši adresu. naše přestupová politika je s vámi naprosto srovnatelná účkaři ! se prober, podívej se zpátky jak jste kupovali hráče a pak si hrábni. Banku !

Reagovat
t0mmy33MCFC

citizen - nejlepsi fanda City zde..dycky objektivni a slusny predzapasovy a pozapasovy hodnoceni, zadny urazky a hovadiny a jeste se mi vzdycky libi diskuze citizen vs. Devil :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

No,od tebe bych takovou blbost necekal....MU nekdy nakupovalo jako momentalne Citybank! Kdy prosimte?Mozna se koupila sem tam jedna hvezda na doplneni tymu-ale urcite MU behem dvou let neskoupil nej hrace sveta a zacal si rikat velkoklub.A i to nezarucilo uspech-viz Veron!!!Vcera proti Tottenhamu a stejne tak proti vam ve finale CS jsem byl moc hrdy na to,ze fandim United.Dle me je mnohem simpatictejsi fotbalova politika-davat prostor mladym a odchovancum a vyhravat trofeje,nez-li rozhazovat miliony za hotove hvezdy a pak utrit nos! Sorry,ale ani bych nemel s takovych umelych vyher Citybank radost....Ja osobne jsem se modlil,aby MU nevyhazoval 40 mil za Sneijdera s Interu a potroubleho Nasriho,a jsem rad,ze hraje v zaloze mlady Cleverley s jako vymenenym Andersonem.A prinasi to ovoce-viz zapas s City-2:3 ve Wembley!

Reagovat
Devil

????

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad uvidíme dvojci Tevéz a Kun vedle sebe , hádam 0:2 , i když poslední dobou venkovní zápasy sou bída..

Reagovat
t0mmy33MCFC

kun hattrick zdarec

Reagovat
smazaný uživatel

Man city je letos opravdu silný a Bolton taky nezačal špatně....vidím to na prohru domácích 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

pomééé Bolton porazíííme Shityyyy.......2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Na S.T.R.S. by mohl nějaký ten bodík zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
diastan

1:3 ( Davies - kun 2*, Silva)

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens neavahaju a vyhraju 0-3

Reagovat
paver

Bolton překvapivě zvítězí 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

To jo.. ...a arsenal vyhraje Premier League....

Reagovat
t0mmy33MCFC

za prvni cast kazdej ma pravo na svuj tip za druhou cast

Reagovat
smetos

jak to vypadá s Adebayorem? Doufám že pude na hostovačku do slipek chytne se a zustane tam. Ještě by to chtělo prodat pár zbytečnejch hráčů, třeba i pod cenou, na těch platech se dají taky ušetřit solidni prachy (ikdyž šejky to asi moc nezajma) a možna ještě koupit nějaké čistokrevné CM (nejlip mlade talenty a zapracovat je)

Reagovat
Veselac

X

Reagovat
smazaný uživatel

Dzekove prihravky na Kuna .....len by uz mohol nieco premenit:)

Reagovat
smazaný uživatel

uuu Baryho nemam rad...ale teraz trafil krasne:)

Reagovat
diastan

Škoda těch jeslí, ale jinak zatím Ve zpomaleném záběru po druhém gólu vypadal Richards, jak při metrixu, když uhybal střele

Reagovat
t0mmy33MCFC

dobrej match, skoda Kun, jednou netrefi prazdnou, pak trefi a neuznaj to a pak ta hlavicka chybel kousicek... ale Edin dneska bojoval od Carlose bych cekal trosku vetsi "impact" ale po te dovolene se to da chapat..

Reagovat
diastan

Edin hrál skvěle, ostatně jako minulej zápas a Community Shield. Po minulé sezóně příjemné překvapení, snad mu to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, jak je to s Assulinem? Jestli hrál, už nějaký zápas? Viděl jsem ho za Barcu B a s míčem to fakt uměl

Reagovat
t0mmy33MCFC

hraje za rezervu

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. To si teda moc nepomohl z rezervy do rezervy

Reagovat
t0mmy33MCFC

nj tak co bys chtel dyt je to kinder

Reagovat
t0mmy33MCFC

by si pomohl mozna u Wengera :DDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem taky kinder Je stejně starej jako Já (20)

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak to ja pak taky , taky 20.. ale ja myslel ze Assulinovi je tak 17, tak to sorry

Reagovat
smazaný uživatel

oboustranně výborný zápas! těžko hledat u obou týmů nějakou slabinu, naši hráči vstoupili do utkání skvěle, včera se mi líbila záloha hlavně milner, barryho bomba, tak ta byla výstavní! škoda, že sudí neuznal gól aguera, dle mého názoru micah souboj tělo na tělo ustál a hráč boltonu padnul. škoda. jak to tak vypadá mario se jen tak do základu nedostane, edin hraje skvěle, konečně je taky gólový, ale nejenom to. maká pro tým, vrací se souboje 1 na 1 vyhrává a je perfektní i do kombinace - viz včera příhra aguerovi! mám z naší hry dobrý pocit, akorát mi mrzí prohraný souboj lescotta s daviesem, následně z toho byl kontaktní gól, ale to bylo ze strany soupeře vše, jinak bolton byl 100% v proměnování šancí... dneska zkusíme malinko zatlačit na spurs, co? čus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele