3. kolo
27.08.2011 13:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aston Villa - Wolverhampton Wanderers 0:0

První West Midlands derby letošní sezony se nesl v nezvyklém duchu. Vítěz se totiž minimálně do odpoledne, v případě Wolves až do zítřka, stal vedoucím celkem Premier League. Po nudnější první pětačtyřicetiminutovce se hra příliš nezlepšila ani v té druhé a tak utkání, které zřejmě nechtěl vyhrát ani jeden tým, skončilo bezgólovou remízou 0:0.

Na konci šesté minuty poprvé vystrašil Givena v bráně Villans Stephen Hunt, jenž z přímého kopu od pravé lajny svého krajana pořádně protáhl. Za dvě minuty střílel z dobré pozice domácí záložník Stiliyan Petrov, ale mířil mimo bránu. Ve dvacáté minutě zahrozil hlavičkou z bezprostřední blízkosti opět Hunt, ale Given byl opět připraven.

O čtyři minuty později byl blízko vedoucímu gólu Heskey, v pádu značce pokutového kopu ovšem po centru Agbonlahora střílel těsně vedle. Úvod prvního poločasu měli více ze hry překvapivě hostující Wolves, postupem času se hra stále více vyrovnávala a zajímavých akcí bylo s přibývajícími minutami na elektronické tabulky jako šafránu. Když domácí nezužitkovali ani menší tlak ze závěru první půle, odcházeli hráči do kabin za stavu 0:0.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji rozhodně svěřenci Alexe McLeishe, kteří soupeře příliš do hry nepouštěli, nicméně žádná velká příležitost k vidění nebyla. Až do 70. minuty, kdy na krátko rozehraný roh zakončoval ve výborné pozici N’Zogbia, jenže střela mu vůbec nesedla a skončila vedle. Villans působili naprosto bezzubě a chvílemi se zdálo, že spíše chtějí udržet nerozhodný výsledek.

S výjimkou nebezpečného přízemního centru Benta, jež musel Hennessey vyrážet před sebe a hlavičky stejného hráče mířící těsně nad se hostující příznivci nemuseli znepokojovat. Naopak, jestli byl v závěru někdo blíže brance, byli to právě hráči Wolves. Ani oni se však za vítězstvím příliš nehnali a po několika slabých náznacích šancí se už ozval vysvobozující závěrečný hvizd, jež zpečetil výsledek 0:0.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (12)

Přidat komentář
Lahvac-CZ

Neprohra Wolves!

Reagovat
smazaný uživatel

To,že tak skvěle začali hned neznamená,že už neprohrají žádný zápas a že půjdou za titulem.Myslím si,že Aston Villa je na tom lépe a těsně vyhraje.

Reagovat
cokl.d

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
paver

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves ukázali že mají celkem formu ale také štěstí a to jim v tomto kole dojde Aston Villa je jednoznačně přehraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
EL Gringo

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas nic moc,málo střel na bránu a když už tak dobře zasahovali oba golmani.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele